Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης πήγε με φανέλα Μπαπέ στο Μπαρτσελόνα – Χετάφε (vid)
La Liga

Οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης πήγε με φανέλα Μπαπέ στο Μπαρτσελόνα – Χετάφε (vid)

Οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης πήγε στο Μονζουίκ και - ευτυχώς - έφυγε ατσαλάκωτος!

27.09.2024 | 14:05

Φανταστείτε το παρακάτω να είχε γίνει σε ελληνικό γήπεδο και να αφορούσε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Στην Ισπανία η αντιπαλότητα ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα είναι εξίσου μεγάλη με τα ελληνικά πρότυπα. Ίσως και μεγαλύτερη. Παρόλα αυτά υπάρχει μια καλύτερη συμπεριφορά εντός και εκτός γηπέδων ανάμεσα στους οπαδούς. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν και κει «κόκκινες γραμμές».

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Την Τετάρτη που μας πέρασε η Μπαρτσελόνα φιλοξένησε στο Μονζουίκ τη Χετάφε στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της La Liga. Οι κερκίδες του γηπέδου ήταν γεμάτες με οπαδούς των «μπλαουγκράνα» και ελάχιστους φίλους της Χετάφε. Ανάμεσα στους Καταλανούς οπαδούς εμφανίστηκε ξαφνικά και ένας φίλος της Ρεάλ Μαδρίτης. Και θα μας πείτε από που το καταλάβαμε! Από τη φανέλα που φορούσε. Ο οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης πήγε να δει από κοντά Μπαρτσελόνα – Χετάφε φορώντας τη φανέλα του Κιλιάν Μπαπέ στη «Βασίλισσα».

Διάβασε επίσης: Η Μπαρτσελόνα επιβραβεύει τον MVP της με νέο συμβόλαιο!

Ο οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης όπως μπήκε στο Μονζουίκ… έφυγε

Ο οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης και του Κιλιάν Μπαπέ μπήκε στο Μονζουίκ με το εισιτήριο του και πήγε να καθίσει κανονικά στη θέση του. Η παρουσία του ωστόσο προκάλεσε αντιδράσεις από τους φίλους της Μπαρτσελόνα. Δεν άργησαν να έρθουν τα γιουχαίσματα και οι απειλές. Οπότε για το καλό όλων σεκιούριτι του γηπέδου πλησίασε τον οπαδό της Ρεάλ και του ζήτησε ευγενικά να αποχωρήσει από το γήπεδο. Όπερ και εγένετο!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version