Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα – Μπιλμπάο: Ατσαλάκωτοι Βάσκοι στο «Ολίμπικο» (vid)
Europa League

Ρόμα – Μπιλμπάο: Ατσαλάκωτοι Βάσκοι στο «Ολίμπικο» (vid)

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο πήρε βαθμό ισοπαλίας στη Ρώμη, με τον Παρέδες να ισοφαρίζει το γκολ του Ντόβμπικ για το τελικό 1-1.

27.09.2024 | 00:15

Δεν μπόρεσε να κρατήσει το τρίποντο η Ρόμα! Μετά τη νίκη επί της Ουντινέζε στο ντεμπούτο του Ιβάν Γιούριτς, οι «τζιαλορόσι» ήθελαν να συνεχίσουν με θετικό αποτέλεσμα και στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 21ο λεπτό, όταν ο Ντόβμπικ βρέθηκε σε θέση για γκολ, όμως ο τερματοφύλακας Αγκιρεθαμπάλα αντέδρασε γρήγορα και απομάκρυνε την μπάλα.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ένα λεπτό αργότερα, ο Ντιμπάλα έκανε αισθητή την παρουσία του, αλλά τελικά το γκολ για τη Ρόμα ήρθε στο 32ο λεπτό. Ο Ανχελίνιο πραγματοποίησε εξαιρετική σέντρα από τα αριστερά και ο Ντόβμπικ με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας γκολ για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και δίνοντας προβάδισμα στους Ρωμαίους (1-0).

Δείτε ξανά το γκολ του Ντόβμπικ:

Παρά το προβάδισμα, η Ρόμα δεν κατάφερε να διατηρήσει τη νίκη μέχρι το τέλος. Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε χωρίς μεγάλες φάσεις, όμως στο 85ο λεπτό, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπερενγκέρ, ο Νούνιες πήρε την κεφαλιά και ο Παρέδες από κοντά σκόραρε, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.




Επίδειξη δύναμης απέναντι στη Μπεσκίκτας έκανε ο Άγιαξ με το εμφατικό 4-0 στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» επί της Μπεσίκτας (το πιο ευρύ σκορ τη πρεμιέρας) της League Phase του Europa League, ενώ εξίσου άνετη ταν και η επικράτηση της Στεάουα Βουκουρεστίου (προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ) επί της RFSε 4-1.

Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης παρότι προηγήθηκε 3-1 στην έδρα της επί της Βικτόρια Πλζεν και μέχρι το 86΄ κρατούσε στα χέρια της το πρώτο «τρίποντο», οι Τσέχοι αντέδρασαν και με δύο γκολ στο τέλος έκαναν μία τεράστια επιστροφή (3-3).

Με ήρωα τον Μπρούμα η Μπράγκα, στο ματς νούμερο 800 του Κάρλος Καρβαλιάλ στην καριέρα του στους πάγκους, έφερε τα πάνω κάτω στα τελευταία λεπτά μετατρέποντας το εις βάρος της 0-1 σε 2-1 με δύο γκολ του 29χρονου Πορτογάλου επιθετικού.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version