Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βαριά λόγια από Ενρίκε για Μπαρτσελόνα: «Όσο ήταν ο Τσάβι η ομάδα έπαιζε σαν την… Εϊμπάρ»
Μπαρτσελόνα

Βαριά λόγια από Ενρίκε για Μπαρτσελόνα: «Όσο ήταν ο Τσάβι η ομάδα έπαιζε σαν την… Εϊμπάρ»

Ο Λουίς Ενρίκε φαίνεται ότι δεν είχε και την καλύτερη εικόνα για την Μπαρτσελόνα, όσο ήταν είχε για προπονητή της τον Τσάβι.

27.09.2024 | 18:48

O Λουίς Ενρίκε έχει γράψει τη δική του ιστορία με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα. Τόσο σαν παίκτης, όσο και αν προπονητής. Άλλωστε με αυτόν για τελευταία φορά οι Καταλανοί κατέκτησαν το Champions League και γενικότερα τα πήραν όλα στο διάβα τους!

Πλέον ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται στην Παρί Σεν Ζερμέν, όπου διανύει τον δεύτερο χρόνο του, έχοντας κατακτήσει ήδη μία φορά το πρωτάθλημα Γαλλίας μαζί της!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της Μπάγερ Λεβερκούζεν μίλησε με τα χειρότερα λόγια για την Premier League!

Όπως είναι λογικό και επόμενο ο Λουίς Ενρίκε έχει ελάχιστο χρόνο, ώστε να παρακολουθεί αγώνες άλλων ομάδων. Ωστόσο, κατά καιρούς το μάτι του πέφτει πάνω στα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα. Λογικό και επόμενο θα πούμε εμείς και θα σκεφτείτε εσείς. Παρόλα αυτά ο Ισπανός προπονητής δεν ήταν καθόλου χαρούμενος και ικανοποιημένος με όλα όσα έβλεπε από το σύνολο του Τσάβι πέριυσι.

Κάτι που έδειξε κιόλας με μία του ατάκα σε ένα νέο ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει σύντομα με την ιστοσελίδα «Movie Star+» να έχει αυτά τα λόγια που αν μη τι άλλο ήταν υποτιμητικά τόσο για τους Καταλανούς, όσο και για τη δουλειά που είχε κάνει μαζί τους ο Τσάβι!

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Λουίς Ενρίκε για την Μπαρτσελόνα και τον τρόπο παιχνιδιού της:

«Παίζουν σαν την… Εϊμπάρ. Όταν η μπάλα πάει στα πόδια τους κάνουν αμέσως βαθιές μπαλιές. Δεν είναι αυτή εικόνα για την Μπαρτσελόνα», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version