Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έτσι ο γίγαντας Τροσάρ έγραψε happy end στο παραμύθι με την… πονηρή αλεπού! (vid)
Άρσεναλ

Έτσι ο γίγαντας Τροσάρ έγραψε happy end στο παραμύθι με την… πονηρή αλεπού! (vid)

Το γκολ με το οποίο η Άρσεναλ πήρε λυτρωτικό όπως αποδείχθηκε προβάδισμα απέναντι στη Λέστερ, το πέτυχε ο Λεάντρο Τροσάρ!

28.09.2024 | 19:14

Ένα φινάλε βγαλμένο από τα όμορφα όνειρα των φίλων της Άρσεναλ γράφτηκε σήμερα. Σαν αυτά τα όνειρα που μας αρέσουν και ξενερώνουμε όταν ξυπνάμε… Ο Λεάντρο Τροσάρ ήταν για ακόμη μια φορά ο ήρωας της ημέρας για τους Λονδρέζους. Ο Βέλγος άσος τιμώρησε τη νεοφώτιστη Λέστερ με γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων δίνοντας το προβάδισμα για τη νίκη της ομάδας του στο «Έμιρεϊτς».

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τελικά το 4-2 ήταν το σκορ που θα μείνει στην ιστορία, αλλά το τέταρτο τέρμα περνά σε δεύτερη μοίρα. Διότι η Λέστερ άδειασε ψυχολογικά για τον βαθμό που κρατούσε με νύχια και με δόντια χάρη στα δυο γκολ του Τζάστιν. Το «Έμιρεϊτς» κόντεψε να… γκρεμιστεί με το τέρμα του Βέλγου ο οποίος αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι είναι ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής. Ο Μίκελ Αρτέτα αρχικά δεν τον είχε στα βασικά του πλάνα. Όμως, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής απέδειξε ότι αξίζει τη φανέλα βασικού και την καπάρωσε. Έβγαλε ασπροπρόσωπο τον προπονητή του εν τέλει δίνοντας αμέριστη χαρά στον κόσμο της Άρσεναλ σήμερα σε ένα άκρως αγχωτικό απόγευμα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version