Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H Λίβερπουλ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Αντεγιέμι της Ντόρτμουντ
Λίβερπουλ

H Λίβερπουλ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Αντεγιέμι της Ντόρτμουντ

Η Λίβερπουλ σκανάρει την αγορά αναζητώντας νέους πρωταγωνιστές που θα αντικαταστήσουν τους παίκτες που τράβηξαν... κουπί όλα αυτά τα χρόνια.

28.09.2024 | 11:43

Το ένα μεταγραφικό σενάριο διαδέχεται το άλλο! Περισσότερα γράφονται τώρα για τη Λίβερπουλ παρά γράφτηκαν ολόκληρο το καλοκαίρι. Με τις εβδομάδες να περνούν και τα συμβόλαια των Σαλάχ, Φαν Ντάικ και Αλεξάντερ-Άρνολντ να βρίσκονται στον αέρα, τα διεθνή ΜΜΕ βρίσκουν και… οργιάζουν. Καθημερινά «στέλνουν» στο Άνφιλντ παιχταράδες βαφτίζοντάς τους ως αντικαταστάτες των τριών παραπάνω.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τα περισσότερα δημοσιεύματα εύλογα έχουν να κάνουν με το μέλλον του Σαλάχ και τον πιθανό αντικαταστάτη του Αιγύπτιου αστέρα. Το πιο βαρύ όνομα που έχει γραφτεί είναι ο Ροντρίγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Μια ομολογουμένως πολύ δύσκολη περίπτωση για τη Λίβερπουλ καθώς ο Βραζιλιάνος είναι και πανάκριβος αλλά και για την ώρα απρόθυμος να αλλάξει περιβάλλον. Έτσι η λίστα μεγαλώνει με τους Βρετανούς να προσθέτουν κι άλλα λαμπερά ονόματα ίσως όχι του διαμετρήματος του Ροντρίγκο αλλά εξίσου εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές.

Διάβασε επίσης: O Αρτέτα απάντησε με – μεγάλη – ευκολία στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο

 


Επαφές της Λίβερπουλ με την Ντόρτμουντ για Αντεγιέμι

Το ρεπορτάζ του βρετανικού TeamTalk φέρνει σήμερα στο φως το ενδιαφέρον της διοίκησης της Λίβερπουλ αλλά και του προπονητή της ομάδας, Άρνε Σλοτ, στο πρόσωπο του επιθετικού της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Καρίμ Αντεγιέμι. Ο 22χρονος βρίσκεται στις επιλογές των «Κόκκινων» για το καλοκαίρι. Η πρόοδος του χρόνο με τον χρόνο είναι αξιοπρόσεκτη. Ο Αντεγιέμι φέτος έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν καταγράφοντας γεμάτες συμμετοχές με την Ντόρτμουντ μετρώντας ήδη δύο γκολ και τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Το συμβόλαιό του με τους Βεστφαλούς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version