ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Νίκο Παζ: Έφυγε το καλοκαίρι και ήδη θέλει να επιστρέψει στη Ρεάλ
Λαουτάρο: «Ζωτικής σημασίας το να σκοράρω αλλά κάνω ό,τι χρειάζεται η Ίντερ»
Μπάγερν – Λεβερκούζεν: Ουδεμία νικήτρια στο Μόναχο, μα μια άξιζε τη νίκη
«Κατασπάραξε» τους «Λύκους» και… πάτησε κορυφή η Λίβερπουλ
Στην κορυφή η Γιουβέντους: Κυρία στη Γένοβα με τριάρα και διπλό Βλάχοβιτς (vid)
Γουλβς – Λίβερπουλ: Έχασαν τα άχαστα Σζομποσλάι και Σαλάχ, γκολ και… χαζομάρα ο Κονατέ! (vid)
Ολυμπιακός: Επίσημο του Γιαζίτσι! (pics)
Παίκτης της Τσέλσι για Πάλμερ: «Είσαι μέτριος και… τίποτα παραπάνω» (pic)
Μπάγερν Μονάχου – Λεβερκούζεν: Γκολάρες οι μέσοι Άντριχ και Πάβλοβιτς, 1-1 το ντέρμπι (vids)
«Κόλλησε» την μπάλα ο Μουζιάλα και… ξεχαρβάλωσε για πλάκα την άμυνα της Λεβερκούζεν! (vid)
Όσιμεν… μαγεία και γκολ σκέτη αλητεία! (vid)
Έτσι ο γίγαντας Τροσάρ έγραψε happy end στο παραμύθι με την… πονηρή αλεπού! (vid)
Στην Άρσεναλ αρέσουν τα θρίλερ, αλλά πιο πολύ η… κορυφή! (vid)
Σημαιοφόρος και… 4ασφαιρος Πάλμερ οδηγεί την ωραία Τσέλσι (vid)
Πάλμερ: Πιο καυτός και συνάμα ψυχρός εκτελεστής με ρεκόρ στην ιστορία της Premier League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λίβερπουλ

«Κατασπάραξε» τους «Λύκους» και… πάτησε κορυφή η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Γουλβς (1-2) και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Σίτι κόντρα στη Νιούκαστλ ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με 5 νίκες σε 6 αγωνιστικές.

«Κατασπάραξε» τους «Λύκους» και… πάτησε κορυφή η Λίβερπουλ

Οι Reds φιλοξενήθηκαν από τους «Λύκους» και συνάντησαν αρκετές δυσκολίες, μιας και οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πίεσαν περισσότερο στο ξεκίνημα του αγώνα και έχασαν ευκαιρίες να προηγηθούν. Τελικά η Λίβερπουλ βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και ακόμα και όταν ισοφαρίστηκε έβγαλε αντίδραση, φτάνοντας σε μια πολύ σημαντική νίκη.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Γουλβς ήταν η ομάδα που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 3ο λεπτό έχασε την πρώτη καλή στιγμή, με τον Μπελεγκάρντε να παίρνει την μπάλα μέσα στην περιοχή και να σουτάρει στην αριστερή γωνία, αλλά τον Άλισον να πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση. Στους φιλοξενούμενους άνηκε και η δεύτερη ευκαιρία, με τον Λάρσεν να παίρνει μια κεφαλιά αλλά να σημαδεύει δίπλα από την εστία, επιβεβαιώνοντας πάντως πως οι «Λύκοι» ήταν σαφώς πιο ορεξάτοι στο πρώτο τέταρτο.

Στο 18′ οι Reds κέρδισαν δύο απανωτά κόρνερ αλλά δεν κατάφεραν να τα εκμεταλλευτούν, ενώ στο 22′ ο Κούνια πήρε την μπάλα από τον Σεμέδο και έκανε το σουτ, με τον Άλισον να κάνει νέα επέμβαση. Η Λίβερπουλ αδυνατούσε να φτιάξει «καθαρές» ευκαιρίες, με τον Άρνολντ να επιχειρεί ένα μακρινό σουτ στο 33′ αλλά να σημαδεύει ψηλά και να μην βρίσκει εστία.

Σταδιακά οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, προειδοποίησαν άλλες δύο φορές με Άρνολντ και Σόμποσλαϊ και τελικά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Ζότα εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κονατέ με κεφαλιά νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και διαμόρφωσε το 0-1 σε ιδανικό χρονικό σημείο.  Λίβερπουλ

Ισοφάριση αλλά… άμεση «απάντηση» για τους Reds

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Μοχάμεντ Σαλάχ έχασε μια καλή ευκαιρία για να κάνει το 0-2, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να ισοφαρίσουν στο 56′. Ο Λάρσεν έκλεψε την μπάλα μετά από προσπάθεια του Κονατέ να βρει τον Άλισον και βρήκε τον Φορμπς, με την μπάλα να καταλήγει τελικά στον Αϊτ-Νουρί και τον τελευταίο να μην δυσκολεύεται να «γράψει» το 1-1.

Η χαρά των «Λύκων» όμως δεν κράτησε για πολύ, μιας και 5 λεπτά μετά ο Σεμέδο ανέτρεψε τον Ζότα μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει αμέσως την λευκή βούλα. Ο Σαλάχ ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας ξανά μπροστά την Λίβερπουλ και «παγώνοντας» τους οπαδούς των γηπεδούχων, που δεν κατάφεραν να διατηρήσουν καθόλου την ισοπαλία.

Στο 65′ ο Αιγύπτιος άσος πλησίασε στο δεύτερο προσωπικό του τέρμα, με τον Τζόνστον να μπλοκάρει όμως το σουτ που επιχείρησε μετά την πάσα του Άρνολντ. Στο τελευταίο μισάωρο το σύνολο του Σλοτ είχε την ψυχραιμία να διαχειριστεί το προβάδισμα αυτό, πανηγυρίζοντας μια σημαντική νίκη και ανεβαίνοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Διαβάστε επίσης: H Λίβερπουλ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Αντεγιέμι της Ντόρτμουντ

Οι συνθέσεις

Γουλβς (Ο ‘Νιλ): Τζόνστον, Αϊτ-Νουρί, Τ. Γκόμες, Μπουένο (77′ Ντόιλ), Σεμέδο, Αντρέ, Μπελεγκάρντε (52′ Μπόργκες), Ζ. Γκόμες, Λεμινά, Κούνια, Λάρσεν (68′ Χουάνγκ).

Λίβερπουλ (Σλοτ): Άλισον, Άρνολντ, Κονατέ, Βαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (89′ Γκόμες), Γκράβενμπερχ, ΜακΆλιστερ, Σαλάχ, Σόμποσλαϊ (73′ Τζόουνς), Ντίας (73’ Γκάκπο), Ζότα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ