Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λαουτάρο: «Ζωτικής σημασίας το να σκοράρω αλλά κάνω ό,τι χρειάζεται η Ίντερ»
Ίντερ

Λαουτάρο: «Ζωτικής σημασίας το να σκοράρω αλλά κάνω ό,τι χρειάζεται η Ίντερ»

Η Ίντερ βρίσκεται στην πρώτη θέση της Serie A, με τον Μαρτίνες να αναγνωρίζει πως τον ενδιαφέρει να κάνει κυρίως αυτό που χρειάζεται η ομάδα και όχι να σκοράρει.

28.09.2024 | 21:46

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες… επέστρεψε στα γκολ, σκοράροντας δύο φορές απέναντι στην Ουντινέζε, δίνοντας τη νίκη έτσι στην Ίντερ με 3-2. Ο Αργεντινός επιθετικός είχε αγωνιστεί στο ξεκίνημα της σεζόν, αποτυγχάνοντας να βρει δίχτυα στα πρώτα πέντε παιχνίδια της ομάδα στη Serie A. Μετά το παιχνίδι, σε συνέντευξή του στο «DAZN», αναφέρθηκε στην απόδοσή του και στην ανθεκτικότητα της ομάδας, ειδικά μετά την πρόσφατη ήττα στο ντέρμπι.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Μαρτίνες παραδέχτηκε ότι ο αγώνας ήταν μια δύσκολη πρόκληση. «Δυσκολευτήκαμε λίγο, γνωρίζοντας το είδος της ομάδας που είχαμε απέναντί μας. Αυτό το γήπεδο είναι πάντα ένα δύσκολο μέρος για εμάς, αλλά μετά την ήττα στο ντέρμπι, μιλήσαμε λιγότερο και επικεντρωθήκαμε στη σκληρή δουλειά. Νομίζω ότι αυτή η προσπάθεια φάνηκε σήμερα στον αγωνιστικό χώρο», δήλωσε.

Ο Μαρτίνες βάζει πάνω από όλα την Ίντερ

Όσον αφορά το διάστημα που πέρασε χωρίς γκολ, ο Μαρτίνες αναγνώρισε την πίεση του να είσαι επιθετικός, αλλά τόνισε ότι η συνεισφορά του επεκτείνεται πέρα από το σκοράρισμα. «Ως επιθετικός, φυσικά, το να σκοράρεις είναι ζωτικής σημασίας και το να επιστρέψω στα γκολ ήταν σημαντικό για μένα. Αλλά πάντα προσεγγίζω το παιχνίδι με διαφορετικό τρόπο. Προτεραιότητά μου είναι να δουλεύω για την ομάδα. Αν σκοράρω, αυτό είναι ένα μπόνους, αλλά το κύριο πράγμα είναι πάντα η επιτυχία της ομάδας. Πρέπει να διατηρήσω αυτή τη νοοτροπία και να συνεχίσω να βοηθάω την Ίντερ να παραμείνει ανταγωνιστική στην κορυφή του πρωταθλήματος», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης: Πρώτο διπλό της Ίντερ χάρη στον Αργεντίνο καπιτάνο της (vid)

Όταν ρωτήθηκε τι πρέπει να κάνει η Ίντερ για να ανακτήσει τη φόρμα της περσινής σεζόν, ο Μαρτίνες υπογράμμισε τη σημασία της διατήρησης της σωστής νοοτροπίας και της προσπάθειας για συνεχή βελτίωση. «Όλα έχουν να κάνουν με τη συμπεριφορά, τη σκληρή δουλειά και την ταπεινότητα. Αυτές είναι οι αξίες που συζητάμε μέσα στην ομάδα και είναι αυτές που πρέπει να επιδεικνύουμε καθημερινά. Το να παραμένουμε θετικοί και να ανεβάζουμε συνεχώς το επίπεδο του παιχνιδιού μας είναι απαραίτητο, γιατί η Ίντερ πρέπει να συνεχίσει να αναπτύσσεται και να προοδεύει», κατέληξε.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version