Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκουαρντιόλα εντόπισε στη Serie A τον αντί-Ρόντρι
Μάντσεστερ Σίτι

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκουαρντιόλα εντόπισε στη Serie A τον αντί-Ρόντρι

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Σίτι είναι σε εγρήγορση αναζητώντας τον αντικαταστάτη του άτυχου Ρόντρι.

28.09.2024 | 12:18

Όπως είπε και ο ίδιος ο Πεπ Γκουαρντιόλα σε δηλώσεις του, η απουσία του Ρόντρι πιθανόν να παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της φετινής σεζόν για την Μάντσεστερ Σίτι. Ο σοβαρός τραυματισμός του Ισπανού μέσου και η απουσία του για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ήταν ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να ακούσει ο προπονητής των «Πολιτών».

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας καλείται να αφήσει στην άκρη την ρήξη χιαστών του Ρόντρι και να κοιτάξει το τώρα και το πως θα καλυφθεί το κενό του ίσως πιο σημαντικού παίκτη της ενδεκάδας. Ο Γκουαρντιόλα κατά τα ρεπορτάζ των Βρετανών έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι να προχωρήσει η ομάδα σε μεταγραφή τον προσεχή Γενάρη. Να βρει στην αγορά τον ποδοσφαιριστή που θα έρθει στο Έτιχαντ και θα πάρει θέση βασικού αντικαθιστώντας τον Ρόντρι.

Διάβασε επίσης: Γκουαρντιόλα… αγχώθηκες: «Αυτός θα φταίει, αν χάσουμε το πρωτάθλημα»

Τα μάτια του Γκουαρντιόλα στον Ρίτσι της Τορίνο

Η Guardian με ρεπορτάζ της αποκαλύπτει έναν από τους πιθανούς στόχους των «Πολιτών» για τη θέση του αμυντικού μέσου. Το γνωστό ΜΜΕ αναφέρει πως η Μάντσεστερ Σίτι παρακολουθεί στενά την περίπτωση του μέσου της Τορίνο, Σαμουέλε Ρίτσι. Ο ταλαντούχος χαφ συγκεντρώνει πολλά πλεονεκτήματα. Έχει πολλά από τα θέλω του Γκουαρντιόλα.

Το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026. Η Μάντσεστερ Σίτι δεν αποκλείεται τον Γενάρη να κινηθεί σοβαρά για την περίπτωση του Ιταλού ποδοσφαιριστή. Ο Ρίτσι φέτος αποτελεί βασική επιλογή για την Τορίνο. Μετρά πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα και με τις εμφανίσεις του έχει δείξει πως αξίζει μια ευκαιρία στην επόμενη… πίστα. Να βρεθεί δηλαδή σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και οι απαιτήσεις είναι σαφώς υψηλότερες από αυτές που υπάρχουν στην Τορίνο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version