Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν – Λεβερκούζεν: Ουδεμία νικήτρια στο Μόναχο, μα μια άξιζε τη νίκη
Bundesliga

Μπάγερν – Λεβερκούζεν: Ουδεμία νικήτρια στο Μόναχο, μα μια άξιζε τη νίκη

Στο 1-1 του πρώτου ημιχρόνου έμειναν οι Λεβερκούζεν και Μπάγερν στο Μόναχο, με τους γηπεδούχους να σφυρηλατούν την Μπάγερ, αλλά...

28.09.2024 | 21:31

Ισόπαλο 1-1 έληξε το μεγάλο ντέρμπι στο Μόναχο μεταξύ της Μπάγερν και της Λεβερκούζεν, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Bundesliga. Οι πρωταθλητές του Τσάμπι Αλόνσο μπήκαν μπροστά στο σκορ με τον Αντριχ (31′), αλλά οι Βαυαροί κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Πάβλοβιτς οκτώ λεπτά αργότερα. Πέρσι το ίδιο ματς είχε έρθει 2-2, με τους πρωταθλητές να ισοφαρίζουν με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Φέτος ξανά μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας.

Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια για την ομάδα του Βενσάν Κομπανί στο πρωτάθλημα μετά από τέσσερις νίκες. Στους 13 βαθμούς η Μπάγερν, στο -3 η Λεβερκούζεν ελέω της ήττας της εντός με Λειψία (2-3) μερικές βδομάδες νωρίτερα.

Η Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο αρκέστηκε μονάχα σε τρεις ευκαιρίες, εκ των οποίων η μία πήγε στα δίχτυα. Από την άλλη, η γηπεδούχος Μπάγερν σφυροκοπούσε τις «ασπιρίνες» με σωρεία φάσεων εν γένει στο ματς. Όμως, αυτό που μέτρησε ήταν η ουσία και το μοναδικό γκολ, από τον Πάβλοβιτς, το highlight της αναμέτρησης.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version