Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπράντλεϊ Μπαρκολά: Ο νέος Μπαπέ της Παρί Σεν Ζερμέν
Παρί Σεν Ζερμέν

Μπράντλεϊ Μπαρκολά: Ο νέος Μπαπέ της Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Λουίς Ενρίκε έβγαλε... άσσο από το μανίκι του με τον Μπαρκολά!

28.09.2024 | 10:44

Μια ολόκληρη σεζόν πέρυσι οι Παριζιάνοι προσπαθούσαν να πείσουν τον Κιλιάν Μπαπέ να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να παραμείνει στο Παρκ Ντε Πρενς. Τελικά αυτό που κατάφεραν ήταν… μια τρύπα στο νερό! Ο Γάλλος σούπερ σταρ πήρε την… ελευθέρας του και έκανε το όνειρό του πραγματικότητα υπογράφοντας πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Πολλοί αναρωτήθηκαν το καλοκαίρι ποιος θα είναι το νέο πρόσωπο που θα πάρει τη θέση του Μπαπέ στην ενδεκάδα της Παρί Σεν Ζερμέν. Ποιος θα είναι ο νέος ηγέτης των Παριζιάνων. Γράφτηκαν πολλά ονόματα όμως τελικά η διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας δεν έκανε τέτοιου είδους κίνηση στην αγορά. Οι Παριζιάνοι πήραν μονάχα τους παίκτες που τους ζήτησε ο προπονητής της ομάδας, Λουίς Ενρίκε. Τίποτα παραπάνω.

Διάβασε επίσης: O Αρτέτα απάντησε με – μεγάλη – ευκολία στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο

 


Έβγαλε άσσο από το μανίκι του ο Λουίς Ενρίκε

Ο Ισπανός τεχνικός ήξερε πως μέσα στο ρόστερ υπήρχε ο παίκτης που θα επιχειρηθεί να… φορέσει τα παπούτσια του Μπαπέ. Ναι, μπορεί να ακούγεται – και να είναι στην ουσία – υπερβολικό, όμως ο Μπράντλεϊ Μπαρκολά φαίνεται να είναι ο νέος Μπαπέ της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο 22χρονος εξτρέμ που πέρυσι πήρε αρκετές ευκαιρίες και έδειξε τα διαπιστευτήριά του στο ευρύ κοινό, φέτος έχει τον πρωταγωνιστικό.

Οι εμφανίσεις του με τους Παριζιάνους; Η μία καλύτερη από την άλλη! Τα στατιστικά του; Μέχρι ώρας σε έξι αγώνες πρωταθλήματος ο Μπαρκολά έχει σημειώσει έξι γκολ και έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στο παιχνίδι της ομάδας του Λουίς Ενρίκε. Άπαντες στη Γαλλία μιλούν για το νέο αστέρι των Πρωταθλητών, για το νέο αστέρι του γαλλικού ποδοσφαίρου! Ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που έχει την ντρίμπλα, την εκρηκτικότητα, την έμπνευση, τα τελειώματα, την πάσα, την προσωπικότητα. Όλο το πακέτο για να καταγράψει τη δική του ξεχωριστή διαδρομή στο άθλημα!




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version