Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπροστά σε σταυροδρόμι: Η Ίντερ πρέπει να διαλέξει έναν από τους δύο αμυντικούς της!
Home Page

Μπροστά σε σταυροδρόμι: Η Ίντερ πρέπει να διαλέξει έναν από τους δύο αμυντικούς της!

Η Ίντερ φαίνεται πως θα πρέπει να διαλέξει μόνο έναν από τους δύο της αμυντικούς για να ανανεώσει.

28.09.2024 | 00:18

Η Ίντερ βρίσκεται αντιμέτωπη με μια κρίσιμη απόφαση σχετικά με το μέλλον των δύο βετεράνων αμυντικών, του Φραντσέσκο Ακερμπί και του Στέφαν Ντε Βράι. Και οι δύο παίκτες έχουν συμβόλαια που λήγουν στις 30 Ιουνίου του 2025 και με τη νέα ιδιοκτησία υπό την OakTree να στοχεύει στην ανανέωση της ομάδας, φαίνεται ότι μόνο σε έναν από αυτούς τους έμπειρους κεντρικούς αμυντικούς θα προσφερθεί επέκταση συμβολαίου.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Φραντσέσκο Ατσέρμπι, ο οποίος θα γίνει 37 ετών τον ερχόμενο Ιούνιο, κατέχει αυτή τη στιγμή τη θέση βασικού και μπορεί να έχει προβάδισμα στις συζητήσεις για την ανανέωση λόγω της ιταλικής του υπηκοότητας. Η πρόσφατη εμφάνιση του Ατσέρμπι απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, όπου αντιμετώπισε με μεγάλη επιτυχία τον Έρλινγκ Χάαλαντ, μπορεί επίσης να είναι ένα plus στις διαπραγματεύσεις.

Η Ίντερ πρέπει να πάρει μία σοβαρή απόφαση

Από την άλλη, ο Στέφαν Ντε Βράι, στα 33 του χρόνια, έχει όλο και λιγότερο χρόνο από τον Σιμόνε Ιντζάγκι. Έτσι, δεν αποκλείεται και ο ίδιος να επιλέξει να αποχωρήσει από την Ίντερ ώστε να υπογράψει σε μία ομάδα που θα έχει σημαντικότερο ρόλο και περισσότερο χρόνο.

Η απόφαση μεταξύ του Ατσέρμπι και του Ντε Βράι δεν έχει παρθεί ακόμα και θα επηρεαστεί από πολλούς παράγοντες. Από την αγωνιστική κατάσταση των δύο παικτών, από τις απολαβές που θα ζητήσουν, από τα πλάνα του Ατσέρμπι και φυσικά και από την ίδια τη θέληση των ποδοσφαιριστών για το αν θέλουν να συνεχίσουν στους «Νερατζούρι» ή να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό στις καριέρες του.

Διαβάστε επίσης: Η Ίντερ δίνει μέχρι και παίκτη για την… καψούρα της στην Τότεναμ

Καθώς η σεζόν εξελίσσεται, και οι δύο  θα έχουν ευκαιρίες να αποδείξουν την αξία τους για τον σύλλογο. Έτσι, σε έναν χρόνο περίπου θα φανεί το ποιον θα κρατήσει η Ίντερ και το ποιος θα αποτελέσει παρελθόν.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version