Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νίκο Παζ: Έφυγε το καλοκαίρι και ήδη θέλει να επιστρέψει στη Ρεάλ
Ρεάλ Μαδρίτης

Νίκο Παζ: Έφυγε το καλοκαίρι και ήδη θέλει να επιστρέψει στη Ρεάλ

Ο Νίκο Παζ αποχώρησε το καλοκαίρι από τη Ρεάλ Μαδρίτης και υπέγραψε στην Κόμο αλλά ήδη σκέφτεται μία πιθανή επιστροφή στη «Βασίλισσα».

28.09.2024 | 22:11

Ο Νίκο Παζ θεωρείται ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα που έχουν αναδειχθεί από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης. Στα 20 του χρόνια, ο Αργεντινός μέσος έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα υπό τις οδηγίες του Κάρλο Αντσελότι την περασμένη σεζόν, πετυχαίνοντας μάλιστα ένα πανέμορφο γκολ σε αγώνα του Champions League κόντρα στη Νάπολι. Παρά τις δυνατότητές του, ο έντονος ανταγωνισμός για τις θέσεις στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης οδήγησε τον Νίκο να αναζητήσει αλλού τακτικό χρόνο συμμετοχής. Αυτό το καλοκαίρι, υπέγραψε με τη νεοφώτιστη στη Serie A Κόμο, όπου βρίσκεται πλέον υπό την καθοδήγηση του Σεσκ Φάμπρεγκας.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Στην Κόμο, ο Νίκο έχει δείξει τις ικανότητές του, και η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως δεν έχει σταματήσει να παρακολουθεί την εξέλιξή του. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην «Gazzetta dello Sport», ο Παζ μίλησε για το μέλλον του. Ενώ παραμένει προσηλωμένος στην επιτυχία του στην Κόμο, δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια μέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. «Ένα μέλλον στη Ρεάλ Μαδρίτης; Το ελπίζω. Αλλά τώρα είμαι με την Κόμο και θα τα δώσω όλα», είπε, αποδεικνύοντας την αφοσίωσή του στη νέα του ομάδα.

Θέλει να επιστρέψει στη Ρεάλ ο Παζ

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει διατηρήσει οψιόν επαναγοράς και ρήτρα πώλησης στο συμβόλαιο του Νίκο, δείχνοντας την πίστη της στις μακροπρόθεσμες δυνατότητές του. Αυτό διατηρεί την πόρτα ανοιχτή για μια πιθανή επιστροφή στους Ισπανούς «γίγαντες» στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Ο Σιμεόνε πανηγυρίζει – «Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά της Ρεάλ σε σχέση με πέρυσι»

Ο Νίκο μοιράστηκε επίσης μια προσωπική συμβουλή που έλαβε από τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρόος πριν ο Γερμανός αποσυρθεί. Ο Κρόος τον ενθάρρυνε να συνεχίσει να πιέζει και να βρει τη θέση του στο ποδόσφαιρο. . «Ο Κρόος μου είπε να συνεχίσω να αγωνίζομαι και ότι πίστευε σε μένα», είπε ο Παζ.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version