Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Κομπανί κάνει… τάματα για να είναι έτοιμος για το Champions League o Κέιν
Μπάγερν Μονάχου

Ο Κομπανί κάνει… τάματα για να είναι έτοιμος για το Champions League o Κέιν

Ο Βίνσεντ Κομπανί δεν μπορεί παρά να ελπίζει πως ο Χάρι Κέιν δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

28.09.2024 | 23:27

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Βίνσεντ Κομπανί εξέφρασε αβεβαιότητα σχετικά με το μέγεθος του τραυματισμού του Χάρι Κέιν, λέγοντας ότι είναι «πολύ νωρίς» για να προσδιοριστεί η σοβαρότητά του. Ωστόσο, παραμένει αισιόδοξος ότι ο επιθετικός θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στον αγώνα της Τετάρτης για το Champions League με την Άστον Βίλα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Κομπανί, μιλώντας μετά την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) της Μπάγερν με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, μοιράστηκε ότι ο Κέιν ένιωσε πόνο μετά την αντικατάστασή του μόλις τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Παρά την τρομάρα του τραυματισμού, ο Κομπανί ελπίζει ότι η κατάσταση δεν είναι σοβαρή. «Δεν έχω τις ακριβείς πληροφορίες, αλλά ελπίζω ότι είναι απλά ένας μικρός πόνος και θα τον επαναφέρουμε μέσα στην εβδομάδα», είπε.

Όταν ρωτήθηκε ευθέως αν ο τραυματισμός του Κέιν μπορεί να είναι σοβαρός, ο Κομπανί απάντησε: «Ελπίζω όχι. Δεν είμαι γιατρός και είναι πολύ νωρίς ακόμα. Ξέρω ότι κάτι συνέβη, αλλά ελπίζω να είναι έτοιμος για την Τετάρτη».

Ο Κομπανί ελπίζει να είναι καλά ο Κέιν

Ο τραυματισμός σημειώθηκε αφού ο Κέιν συγκρούστηκε με τον Αμίν Αντλί και έπεσε, κρατώντας το πόδι του. Δεδομένου του ιστορικού του Κέιν με προβλήματα στον αστράγαλο, υπάρχει κάποια ανησυχία για την έκταση της ζημιάς. Παρόλα αυτά, από τότε που εντάχθηκε στην Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι του 2023, ο Κέιν έχει χάσει μόνο δύο αγώνες λόγω τραυματισμού.

Διαβάστε επίσης: Μπάγερν – Λεβερκούζεν: Ουδεμία νικήτρια στο Μόναχο, μα μια άξιζε τη νίκη

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, Μαξ Έμπερλ, σχολίασε επίσης τη φάση, αν και παραδέχθηκε ότι δεν είναι σίγουρος για την κατάσταση του Κέιν. «Όταν ο Χάρι φεύγει από τον αγωνιστικό χώρο, σημαίνει κάτι, γιατί είναι αρκετά σκληρός», δήλωσε ο Έμπερλ. Σημείωσε ότι το περιστατικό «δε φαίνεται καλό», αλλά ήλπιζε ότι η ανθεκτικότητα του Κέιν θα υπερισχύσει. «Ελπίζουμε να είναι φτιαγμένος γερός από καλό αγγλικό ξύλο και να μην έχει σπάσει τίποτα», πρόσθεσε με χιούμορ.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version