Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Χάνσι Φλικ κυνηγά απόψε το στοιχειωμένο 8Χ8 της Μπαρτσελόνα (stats)
Μπαρτσελόνα

Ο Χάνσι Φλικ κυνηγά απόψε το στοιχειωμένο 8Χ8 της Μπαρτσελόνα (stats)

Ο Χάνσι Φλικ θέλει για έναν παραπάνω λόγο τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Οσασούνα!

28.09.2024 | 13:00

Τέτοιο ξεκίνημα με τον Χάνσι Φλικ στον πάγκο δεν το περίμενε ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της Μπαρτσελόνα. Ο Γερμανός τεχνικός θαμπώνει τα μάτια όλων με την μαγική πορεία του στον καταλανικό πάγκο. Ήρθε το καλοκαίρι και δέχθηκε την αμφισβήτηση του κοινού όμως γρήγορα και με σωστά βήματα κατάφερε να γίνει ο αγαπημένος της εξέδρας και να απολαμβάνει σήμερα το ζεστό χειροκρότημα.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται στη κορυφή της La Liga μετά από επτά αγωνιστικές έχοντας πετύχει το απόλυτο. Έχουν πανηγυρίσει τη νίκη και τις επτά φορές, τις περισσότερες εξ αυτών με θριαμβευτικό τρόπο σκορπίζοντας τους αντιπάλους τους. Απόψε η Μπαρτσελόνα ρίχνεται ξανά στη μάχη του πρωταθλήματος και μπροστά της ανοίγεται μια μεγάλη πρόκληση. Το 8 στα 8 μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Στην Παπμλόνα κόντρα στην Οσασούνα.

Διάβασε επίσης: Συγκινημένος ο Μπερνάλ: Πήγε με πατερίτσες στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα (vid)

Νίκη και μόνο νίκη απόψε επί της Οσασούνα

Η νίκη με τη Χετάφε χάρισε στον Χάνσι Φλικ μια σπουδαία επίδοση, καθώς ο Γερμανός έγινε ο τρίτος προπονητής στην ιστορία της Μπαρτσελόνα που πετυχαίνει το 7 στα 7 στην εκκίνηση του ισπανικού πρωταθλήματος. Μόλις δύο το είχαν κάνει στο παρελθόν αυτό με τους «μπλαουγκράνα».

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Τάτα Μαρτίνο. Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού ωστόσο έμεινε στις επτά και δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια, σε αντίθεση με το Μαρτίνο ο οποίος κατάφερε να φτάσει τις οκτώ σερί νίκες στην έναρξη του πρωταθλήματος και να γράψει ιστορία. Ο Αργεντινός τεχνικός είναι μέχρι και σήμερα ο μοναδικός προπονητής στην ιστορία της Μπαρτσελόνα που έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με οκτώ συνεχόμενες νίκες. Σε ενδεχόμενο νίκης της Μπαρτσελόνα απόψε, ο Φλικ θα γίνει ο δεύτερος που καταγράφει αυτή τη μαγική επίδοση.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version