Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ολυμπιακός: Επίσημο του Γιαζίτσι! (pics)
Europa League

Ολυμπιακός: Επίσημο του Γιαζίτσι! (pics)

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα την απόκτηση του Γιουσούφ Γιαζίτσι, με τον Τούρκο να υπογράφει για τρία χρόνια.

28.09.2024 | 20:39

Ο Γιουσούφ Γιαζίτσι ανήκει πια στον Ολυμπιακό και ήρθε για να δώσει λύσεις στο κομμάτι της δημιουργίας, όπου ο κάτοχος του Conference League πάσχει ολοφάνερα φέτος απόντων Φορτούνη, Ποντένσε και Όρτα. Ο Τούρκος διεθνής μεσοεπιθετικός ανακοινώθηκε από τους «ερυθρόλευκους» το βράδυ του Σαββάτου (28/9), υπογράφοντας μάλιστα τριετές συμβόλαιο συνεργασίας αφού προηγουμένως πέρασε τις καθιερωμένες αλλά και απαραίτητες εξετάσεις.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Γιαζίτσι θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του το συντομότερο δυνατό. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έκανε το ποδοσφαιρικό ξεπέταγμά του στην Τράμπζονσπορ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε σε 120 αγώνες (27 γκολ, 22 ασίστ) έως το 2019, οπότε και μεταγράφηκε στη Λιλ έναντι ποσού 18,5 εκατ. ευρώ.

Με τους «Λιλουά» κατάκτησε το πρωτάθλημα Γαλλίας το 2021, με τον ίδιο να συνθέτει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον συμπατριώτη του Μπουράκ Γιλμάζ. Στη Λιλ έπαιξε 135 παιχνίδια (29 γκολ, 15 ασίστ), ενώ είχε ένα πέρασμα και από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετρώντας 12 παρουσίες με 8 γκολ και 2 ασίστ. Είναι 45 φορές διεθνής με την Εθνική Τουρκίας (3 γκολ), όντας μέλος της αποστολής στο Euro 2024.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version