Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρώτο διπλό της Ίντερ χάρη στον Αργεντίνο καπιτάνο της (vid)
Serie A

Πρώτο διπλό της Ίντερ χάρη στον Αργεντίνο καπιτάνο της (vid)

Χάρη στα δυο γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες εν πολλοίς, η Ίντερ πήρε διπλό (προσωρινής) κορυφής στο Ούντινε με 3-1.

28.09.2024 | 17:58

Η Ουντινέζε πέτυχε δυο γκολ, αλλά δεν ήταν αρκετά ούτε βαθμό να πάρει απέναντι στην Ίντερ. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας έφυγε νικήτρια από το Ούντινε με 3-2 παίρνοντας το πρώτο της διπλό για φέτος. Η ολίγη μουρμούρα γύρω από τον Σιμόνε Ιντζάγκι κάπως συρρικνώθηκε με το σημερινό τρίποντο. Χρειάστηκε πάντως την «ντοπιέτα» (σ.σ. δυο γκολ) του Λαουτάρο Μαρτίνες ώστε η ομάδα του βόρειου Μιλάνου να κάμψει την αντίσταση της αντιπάλου της.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η φιλοξενούμενη ομάδα ευτύχησε να προηγηθεί από… τα αποδυτήρια σκοράροντας μόλις στο πρώτο λεπτό, με τον Φρατέζι να βρίσκεται σε τετ-α-τετ με τον Οκόγε και να εκτελεί ψύχραιμα για το 0-1. Παρά το γρήγορο γκολ, η Ουντινέζε ανέβασε ρυθμούς και ισοφάρισε στο 35′ με δυνατή κεφαλιά του Καμπαζέλ, διαμορφώνοντας το 1-1.

Στη συνέχεια, οι παίκτες του Ιντζάγκι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες αλλά κατάφεραν να προηγηθούν ξανά στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Ντιμάρκο έδωσε εξαιρετική πάσα στον Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος σκόραρε από κοντά για το 1-2.

Δείτε ξανά τα δυο γκολ του Λαουτάρο:

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ίντερ διεύρυνε γρήγορα το προβάδισμά της. Ο Τουράμ έδωσε υπέροχη πάσα στον Μαρτίνες, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ με ένα εντυπωσιακό τελείωμα, κάνοντας το 1-3.

Παρά το τρίτο γκολ, η Ουντινέζε δεν το έβαλε κάτω και στο 83′ ο Λορέντζο Λούκα μείωσε σε 2-3, δημιουργώντας νέα ένταση στο ματς. Παρόλα αυτά, η Ίντερ διατήρησε την ψυχραιμία της και εξασφάλισε τη νίκη, παίρνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο που τη φέρνει προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας με 11 βαθμούς, όσους έχει κι η Μίλαν με την Τορίνο (σ.σ. ματς λιγότερο).




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version