Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ: Δεν θα παρακαλάει τον Άρνολντ – Έχει ήδη βρει τον νέο στόχο!
Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ: Δεν θα παρακαλάει τον Άρνολντ – Έχει ήδη βρει τον νέο στόχο!

Ο Αλεξάντερ Άρνολντ... έχει εκνευρίσει τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης!

28.09.2024 | 14:00

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι δεδομένο πως το καλοκαίρι του 2025 θα προχωρήσει σε μεταγραφές για τα άκρα της αμυντικής γραμμής και στόχος των Μαδριλένων είναι να φέρουν έναν αριστερό μπακ και ένα δεξί μπακ από το κορυφαίο επίπεδο.

Τις τελευταίες εβδομάδες τα ΜΜΕ της Αγγλίας έχουν συνδέσει το όνομα του Άρνολντ με τη Ρεάλ, η οποία τον έχει στην κορυφή της λίστας της, με τον Άγγλο σταρ να έχει συμβόλαιο με την Λίβερπουλ μέχρι και το καλοκαίρι του 2025.

Παρόλα αυτά ο Αλεξάντερ Άρνολντ τις τελευταίες μέρες έχει ρίξει γέφυρες επικοινωνίας με την ομάδα της Λίβερπουλ και συζητά για νέο συμβόλαιο. Αυτό δεν αρέσει καθόλου στις τάξεις της Ρεάλ, η οποία προχωράει στο plan-b!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Όπως αναφέρει το GiveMeSport, η Ρεάλ Μαδρίτης… έχει ήδη ξεχωρίσει το όνομα του Νταλότ και σε περίπτωση που χαλάσει η μεταγραφή του Άρνολντ, τότε θα γίνει το ολοκληρωτικό all-in για τον Πορτογάλο δεξιό μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Το εν λόγω Μέσο αποκαλύπτει πως η Ρεάλ είναι διατεθειμένη να προσφέρει έως και 40 εκατ. ευρώ για τον 25χρονο μπακ των “κόκκινων διαβόλων”!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version