ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Στην κορυφή η Γιουβέντους: Κυρία στη Γένοβα με τριάρα και διπλό Βλάχοβιτς (vid)
Γουλβς – Λίβερπουλ: Έχασαν τα άχαστα Σζομποσλάι και Σαλάχ, γκολ και… χαζομάρα ο Κονατέ! (vid)
Ολυμπιακός: Επίσημο του Γιαζίτσι! (pics)
Παίκτης της Τσέλσι για Πάλμερ: «Είσαι μέτριος και… τίποτα παραπάνω» (pic)
Μπάγερν Μονάχου – Λεβερκούζεν: Γκολάρες οι μέσοι Άντριχ και Πάβλοβιτς, 1-1 το ντέρμπι (vids)
«Κόλλησε» την μπάλα ο Μουζιάλα και… ξεχαρβάλωσε για πλάκα την άμυνα της Λεβερκούζεν! (vid)
Όσιμεν… μαγεία και γκολ σκέτη αλητεία! (vid)
Έτσι ο γίγαντας Τροσάρ έγραψε happy end στο παραμύθι με την… πονηρή αλεπού! (vid)
Στην Άρσεναλ αρέσουν τα θρίλερ, αλλά πιο πολύ η… κορυφή! (vid)
Σημαιοφόρος και… 4ασφαιρος Πάλμερ οδηγεί την ωραία Τσέλσι (vid)
Πάλμερ: Πιο καυτός και συνάμα ψυχρός εκτελεστής με ρεκόρ στην ιστορία της Premier League!
Ξανά ο Τζάστιν πληγώνει την Άρσεναλ, γκολάρα στο «Έμιρεϊτς» και 2-2 (vid)
Μυθική ευστοχία από τη Λέστερ: Πρώτη φάση και αμέσως γκολ! (vid)
Πραγματική… αλεπού μέσα στην περιοχή της Λέστερ ο Τροσάρ για το 2-0! (vid)
Πρώτο διπλό της Ίντερ χάρη στον Αργεντίνο καπιτάνο της (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Premier League

Στην Άρσεναλ αρέσουν τα θρίλερ, αλλά πιο πολύ η… κορυφή! (vid)

Η Άρσεναλ τα είδε... όλα και τα έπαθε όλα στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Λέστερ, αλλά, στο τέλος επικράτησε με σκορ 4-2.

Στην Άρσεναλ αρέσουν τα θρίλερ, αλλά πιο πολύ η… κορυφή! (vid)

Η Άρσεναλ δεν μπορεί τα απλά. Τα εύκολα. Τα… βατά. Θέλει πίεση, άγχος, θρίλερ. Οι παίκτες του Μίκελ Αρτέτα στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Premier League επικράτησαν εντός έδρας της Λέστερ με σκορ 4-2 και σε συνδυασμό με το 1-1 της Μάντσεστερ Σίτι στο Νιούκαστλ έπιασαν κορυφή παρέα με το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα (σε πιθανή νίκη της Λίβερπουλ οι «κόκκινοι» πάνε πρώτοι).

Ωστόσο, οι «αλεπούδες» έκαναν τους Λονδρέζους να τρέχουν και να (μην) φτάνουν. Να βλέπουν φαντάσματα μιας και το 2-0 έγινε 2-2 με δύο απίθανα γκολ του Τζάστιν. Παρόλα αυτά ο Λεάντρο Τροσάρ έβαλε τα… κιάλια του και έκανε τη διαφορά για τους «κανονιέρηδες». Δεν ήταν μόνο τα δύο γκολ του. Μα το δεύτερο μπήκε στο 94΄για το 3-2 με τον Κάι Χάβερτς στο 98′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Άρσεναλ να είναι σε ρόδο οδηγού. Οι παίκτες του Αρτέτα ήλεγχαν τον ρυθμό και είχαν την κατοχή της μπάλας την περισσότερη ώρα, δείχνοντας από την αρχή ότι θέλουν να ξεμπερδέψουν όσο πιο άμεσα γίνεται με τη Λέστερ που έπαιζε με δέκα παίκτες πίσω από την μπάλα. Κάτι που έκανε ολοένα και πιο δύσκολη τη ζωή των γηπεδούχων.

Η πρώτη καλή στιγμή για την Άρσεναλ ήρθε στο 15′ με σουτ του Σάκα εκτός περιοχής. Αλλά ο κίπερ της Λέστερ μπλόκαρε εύκολα. Στο 16′ ήταν η σειρά του Μαρτινέλι να χάσει μία πολύ καλή ευκαιρία σε πλασέ από πλάγια θέση. Αυτό που δεν κατάφερε ο Βραζιλιάνος εξτρέμ το έκανε στο 20′ και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την παράλληλη πάσα του Τίμπερ και με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 37′ η Άρσεναλ σχεδόν άγγιξε το 2-0 με την κεφαλιά του Χάβερτς να περνάει για λίγο έξω. Εν τέλει αυτό ήρθε στα χασομέρια με τον Μαρτινέλι να βρίσκει στον Τροσάρ και εκείνος με πλασέ μέσα από την περιοχή να κάνει το 2-0. Ωστόσο, όσο καλά έκλεισε το πρώτο ημίχρονο για τους γηπεδούχους, τόσο άσχημα ξεκίνησε το δεύτερο με τη Λέστερ να μειώνει στο 47′ σε 2-1 μετά από φάουλ και τον Τζάστιν να παίρνει την κεφαλιά και την μπάλα να βρίσκει στο κεφάλι του Χάβερτς και να ξεγελάει τον Ράγια.

Η Άρσεναλ από εκείνο το σημείο και έπειτα έδειχνε να μην πατάει τόσο καλά στα πόδια της. Να είναι νευρική και να έχει ελλείψεις στην άμυνα. Η Λέστερ έκανε το 2-2 με τον Τζάστιν με αδιανόητο σουτ από πλάγια θέση σε πρώτο χρόνο.

Από εκεί και έπειτα οι Λονδρέζοι ανέβασαν ακόμη πιο πολύ την απόδοσή τους. Έπαιξαν πιο επιθετικά και θα μπορούσαν να ξεμπερδέψουν πιο νωρίς και όχι στις καθυστερήσεις. Μιας και το πλασέ του Τροσάρ στο 58′ βρήκε στο δοκάρι της Λέστερ, ενώ λίγο αργότερα ο κίπερ των φιλοξενούμενων νίκησε από κοντά τον Βέλγο εξτρέμ. Η αλήθεια είναι ότι ο Χέρμανσεν έδειχνε όχι μόνο να έχει την απαραίτητη ψυχολογία, αλλά και την απαραίτητη τύχη για να κρατήσει την ομάδα του όρθια στο Βόρειο Λονδίνο, αφού σταμάτησε με επιτυχία δυνατή κεφαλιά του Γκάμπριελ και αργότερα του Καλαφιόρι από πολύ κοντά. Όπως και σουτ του Ενγουέρι στο 92′.

Εκεί που δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα ο Δανός κίπερ ήταν στο 94′ όταν μετά από κόρνερ ο Τροσάρ από πλάγια θέση βρήκε όσο έπρεπε την μπάλα και με πολλά σώματα μπροστά του έγινε το 3-2. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε λίγες στιγμές αργότερα με τον Ζεσούς να βγάζει τέσσερις παίκτες της Άρσεναλ στην επίθεση έναντι δύο της Λέστερ. Ο Χέρμανσεν βγήκε νικητής αρχικά αλλά η μπάλα βρήκε στα πόδια συμπαίκτη του και από κοντά ο Γερμανός φορ έκανε το τελικό 4-2.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ