Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Συγκινημένος ο Μπερνάλ: Πήγε με πατερίτσες στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα (vid)
Video Hμέρας

Συγκινημένος ο Μπερνάλ: Πήγε με πατερίτσες στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα (vid)

Η επιθυμία του Μαρκ Μπερνάλ να επιστρέψει στη δράση με τη «μπλαουγκράνα» φανέλα δεν περιγράφεται!

28.09.2024 | 10:24

Μπορεί η τύχη να του γύρισε την πλάτη όμως ο μικρός δεν πρόκειται να το βάλει κάτω! Ο Μαρκ Μπερνάλ είδε το φετινό καλοκαίρι την ποδοσφαιρική του ζωή να αλλάζει, να εκτοξεύεται! Ο 17χρονος μέσος κέρδισε μια θέση στη καλοκαιρινή προετοιμασία των «μπλαουγκράνα» στις ΗΠΑ και ταυτόχρονα την εμπιστοσύνη του προπονητή της Μπαρτσελόνα, Χάνσι Φλικ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Μπερνάλ όμως δεν ήταν τυχερός! Υπέστη ρήξη χιαστών και μοιραία τέθηκε εκτός μάχης για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο νεαρός μέσος έκανε το χειρουργείο και ήδη έχει ξεκινήσει τον μακρύ δρόμο της αποκατάστασης μέχρι να τον ξαναδούμε να πατάει το χορτάρι. Η επιθυμία του για την επιστροφή στη δράση δεν περιγράφεται. Χθες ο Μπερνάλ δεν άντεξε και επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα. Πήγε να δει με τις πατερίτσες τους συμπαίκτες του. Να πάρει μυρωδιά από το χορτάρι! Υπέροχη στιγμή με τον μικρό να χαζεύει τους υπόλοιπους παίκτες του Φλικ και να συγκινείται.

Διάβασε επίσης: Βαριά λόγια από Ενρίκε για Μπαρτσελόνα: «Όσο ήταν ο Τσάβι η ομάδα έπαιζε σαν την… Εϊμπάρ»

Ο Μπερνάλ στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα

Θυμίζουμε πως η διοίκηση της Μπαρτσελόνα έχει υποσχεθεί στον Μαρκ Μπερνάλ νέο συμβόλαιο. Μια νέα σύμβαση την οποία θα υπογράψει σε μερικούς μήνες και θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2029. Στο συμβόλαιο αυτό οι Καταλανοί τοποθετούν ρήτρα αποδέσμευσης στα 500 εκατομμύρια ευρώ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version