Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το πε και ο Αντσελότι: «Αυτός πρέπει να κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα»
Ρεάλ Μαδρίτης

Το πε και ο Αντσελότι: «Αυτός πρέπει να κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα»

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για τοσκληρό ματς κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης!

28.09.2024 | 14:28

Ο Κάρλο Αντσελότι και η Ρεάλ Μαδρίτης προετοιμάζονται για το τεράστιο ντέρμπι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, σε μια αναμέτρηση που οι πρωταθλητές θέλουν μόνο νίκη και για βαθμολογικούς λόγους…

Φυσικά, ο προπονητής της Ρεάλ αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολο είναι το ματς κόντρα στην Ατλέτικο, κάνοντας παράλληλα αναφορά στην Χρυσή Μπάλα, αλλά και στον ρατσισμό που μπορεί να βιώσουν οι παίκτες του στο Γουάντα Μετροπολιτάνο…

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Ο Βινίσιους αξίζει να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα. Μας βοήθησε να κερδίσουμε το Champions League με γκολ σε ημιτελικούς και τελικό», είπε ο Αντσελότι.

«Είναι δύσκολο παιχνίδι και γήπεδο. Πρέπει να βελτιωθούμε.  Δεν μιλήσαμε για αυτό, για τον ρατσιμό. Είμαστε συγκεντρωμένοι στη νίκη. Είναι κάτι που δεν μας αφορά. Εάν συμβεί, θα πρέπει να ασχοληθούν άλλοι θεσμοί», τόνισε ο κόουτς της Ρεάλ.

«Είμαστε 39 αγώνες αήττητοι και η τελευταία ήττα ήταν εναντίον της Ατλέτικο.  Αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα συναρπαστικά. Νομίζω ότι βελτιώθηκαν από την περασμένη σεζόν και έχουν καλύτερη ομάδα. Θα ανταγωνιστούν εμάς και την Μπάρτσα για τον τίτλο», δήλωσε ο Ιταλός.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version