ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξανά ο Τζάστιν πληγώνει την Άρσεναλ, γκολάρα στο «Έμιρεϊτς» και 2-2 (vid)
Μυθική ευστοχία από τη Λέστερ: Πρώτη φάση και αμέσως γκολ! (vid)
Πραγματική… αλεπού μέσα στην περιοχή της Λέστερ ο Τροσάρ για το 2-0! (vid)
Πρώτο διπλό της Ίντερ χάρη στον Αργεντίνο καπιτάνο της (vid)
Ισοπεδωτικός Πάλμερ – «Τετράμπαλο» μέσα σε λίγα λεπτά (vid)
Ουντινέζε – Ίντερ: Άργησε, αλλά έκανε σεφτέ για φέτος ο Λαουτάρο με «ντοπιέτα»! (vid)
Τέλος το αρνητικό σερί του Μαρτινέλι: Τελείωμα όλο… μέλι και 1-0! (vid)
Άμυνα… τραγωδία από την Τσέλσι – Μπροστά στο σκορ με Ρούτερ η Μπράιτον (vid)
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τη Σίτι… (vid)
«Τυφλώθηκε» πάλι το VAR σε φάση της Σίτι: Ο Γκρίλις έριξε αγκωνιά και την γλύτωσε! (vid)
Πρώην σταρ της Παρί: «Καλύτερα… απόσυρση από το να φορέσω την φανέλα της Μαρσέιγ»
Ρόδρι, αυτό είναι για ΄σένα: Δες τι έπιασε ο Έντερσον! (vid)
Έκρυψε την μπάλα η Σίτι και μαγικό τελείωμα από τον Γκβάρντιολ! (vid)
Ο Σιμεόνε πανηγυρίζει – «Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά της Ρεάλ σε σχέση με πέρυσι»
Ο Έντερσον την είδε… Μέσι – Έκανε τακουνάκι και ο Γκουαρντιόλα έμεινε «χαζός» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Premier League

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τη Σίτι… (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε αρκετά στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Νιούκαστλ και έμεινε στο 1-1, χάνοντας δύο βαθμούς.

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τη Σίτι… (vid)

Εκτός ο Ρόδρι ως το τέλος της σεζόν. Εκτός και ο Κέβιν Ντε Μπρούιν -για λιγότερο χρονικό διάστημα-. Η Μάντσεστερ Σίτι δεν περνάει και τις πιο εύκολες ημέρες της εσχάτως. Και σαν μην έφταναν όλα τα παραπάνω ήρθε και η εκτός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο τη Νιούκαστλ και σκορ 1-1 στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Premier League.

Εκεί, όπου τον περασμένο Ιανουάριο είχε φύγει με ένα σημαντικό «διπλό». Μετά την ισοπαλία με την Άρσεναλ οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα έχασαν ακόμα δύο βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κορυφή της Premier League.

Άφαντος ο Έρλινγκ Χάαλαντ που δεν κατάφερε να σκοράρει. Σπουδαία εμφάνιση από τη Νιούκαστλ στο δεύτερο ημίχρονο με τον Άντονι Γκόρντον να ξεχωρίζει!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι σημαντικές απουσίες της Μάντσεστερ Σίτι (Ντε Μπρούιν και Ρόδρι) δεν επηρέασαν και τόσο πολύ το σύνολο του Γκουαρντιόλα απέναντι στη Νιούκαστλ. Μιας και οι φιλοξενούμενοι ναι μεν έπαιζαν χωρίς δύο κορυφαίους χαφ, όμως, από την άλλη έδειχναν να μην έχουν πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας και γενικότερα στον τρόπο που μπορούσαν να βγουν μπροστά. Αν και η αμυντική διάταξη των γηπεδούχων τους έδινε αυτό το δικαίωμα.

Ωστόσο, οι πρωταθλητές Αγγλίας δεν είχαν κάποια σημαντική φάση. Από την άλλη οι «καρακάξες» όταν έπαιρναν την μπάλα στα πόδια τους είχαν σαν στόχο με βαθιές μπαλιές να «τρυπήσουν» την άμυνα της Σίτι και να βγάλουν τον Γκόρντον στην πλάτη των φιλοξενούμενων. Κάτι που δεν ήταν τόσο εύκολο στην πράξη και επίσης κάπως μονότονο σαν τρόπος ανάπτυξης.

Ο Χάαλαντ ήταν πολύ καλά κλεισμένος. Παρόλα αυτά η Σίτι στο 35′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Σε αυτό βοήθησαν δύο παίκτες που λίγοι θα περίμεναν. Ο Γκρίλις με τον Γκβάρντιολ άλλαξαν ωραία την μπάλα με τον Κροάτη αμυντικό σε ρόλο… φορ από κοντά να νικάει τον Πόουπ με απίθανο τελείωμα και ανάλογη ντρίμπλα πιο πριν. Η καλύτερη στιγμή της Νιούκαστλ ήρθε λίγο πριν τον φινάλε όταν σε φάση διαρκείας στα καρέ της ο Ζοέλινγκτον με δυνατό σουτ από κοντά είδε τον Έντερσον να βγαίνει νικητής και να σταματάει το σουτ του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νιούκαστλ ανέβασε ρυθμούς. Έβγαλε πάθος, δύναμη και ένταση. Κάτι που σε καμία περίπτωση δεν είδαμε στο πρώτο 45λεπτο. Αυτό δυσκόλεψε τη Σίτι. Μάλιστα, στο 55′ υπήρχε μία φάση που έφερε ακόμα περισσότερα νεύρα με τον Γκρίλις να χτυπάει με αγκωνιά τον Τονάλι εκτός φάσης αλλά να μην παίρνει ούτε κίτρινη κάρτα. Στο 58′ ήταν η σειρά των φίλων της Νιούκαστλ να πανηγυρίσουν. Ο Γκόρντον πήρε μία ωραία μπαλιά, βγήκε φάτσα κάρτα με τον Έντερσον με τον έμπειρο κίπερ να τον ανατρέπει και να κερδίζει η Νιούκαστλ πέναλτι. Ο Γκόρντον ανέλαβε να το εκτελέσει και ήταν εύστοχος κάνοντας το 1-1.

Από εκεί και πέρα η πιο μεγάλη στιγμή για δεύτερο τέρμα ήρθε για τη Νιούκαστλ στο 80′, όπου με τον Λόνγκσταφ μέσα από την περιοχή η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Έντερσον. Η απάντηση της Σίτι ήρθε στο 92′ με το μονοκόμματο σουτ του Σίλβα, όπου έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ ο Πόουπ με το 1-1 να μένει ως το τέλος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ