Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βλάχοβιτς: «Αν σκοράρω είμαι ήρωας, αν το χάσω είμαι ο χειρότερος»
Γιουβέντους

Βλάχοβιτς: «Αν σκοράρω είμαι ήρωας, αν το χάσω είμαι ο χειρότερος»

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς γνωρίζει πως πρέπει να... σκοράρει για να θεωρείται καλός επιθετικός.

28.09.2024 | 23:54

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς ξαναβρήκε τη φόρμα του στο σκοράρισμα, πετυχαίνοντας δύο γκολ στη νίκη της Γιουβέντους με 3-0 επί της Τζένοα. Μετά τον αγώνα, ο Σέρβος επιθετικός μίλησε στα ΜΜΕ για την απόδοσή του, τη νίκη της ομάδας και την κριτική που δέχεται το τελευταίο διάστημα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σκεπτόμενος τα δύο γκολ του και την εμφάνιση της ομάδας, ο Βλάχοβιτς τόνισε τη σημασία της νίκης: «Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και θέλουμε να συνεχίσουμε αυτή τη δυναμική». Μίλησε επίσης για τον νέο τον Κονσεϊσάο, αναγνωρίζοντας ότι χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστείς σε ένα νέο σύστημα: «Μόλις έφτασε και θα χρειαστεί χρόνος για να προσαρμοστεί πλήρως. Ήδη επικοινωνεί καλά, αλλά ως τελειομανής, μαθαίνει ακόμα και χρησιμοποιεί πολύ τα πορτογαλικά. Είναι απίστευτα ταλαντούχος και μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Μας έλειψε κατά τη διάρκεια της απουσίας του λόγω τραυματισμού και ελπίζω ότι θα μου προσφέρει πολλές βοήθειες στη συνέχεια».

Απαντώντας στους επικριτές και στα σχόλια που αφορούν τον αμφιλεγόμενο πανηγυρισμό του γκολ, ο Βλάχοβιτς απέρριψε κάθε αρνητισμό: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα, ο κόσμος πάντα μιλάει. Αν σκοράρεις, είσαι ο ήρωας- αν δε σκοράρεις, δέχεσαι κριτική. Είναι όλα μέρος του παιχνιδιού και είναι δουλειά μου να απαντήσω στο γήπεδο, κάτι που σίγουρα θα κάνω».

Ο Βλάχοβιτς απάντησε στους επικριτές

Ο Βλάχοβιτς αναγνώρισε επίσης τις υψηλές προσδοκίες που υπάρχουν πάνω του ως επιθετικός: «Υπάρχουν στιγμές που οι ευκαιρίες είναι λίγες, αλλά ο κόσμος περιμένει από μένα να κάνω τη διαφορά, και αυτό είναι μέρος της ευθύνης. Δεν το αποφεύγω. Δίνω πάντα το 100% και παραμένω ήρεμος υπό πίεση. Όταν οι επιθετικοί δε σκοράρουν, είναι δύσκολο, αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ότι κερδίσαμε σήμερα».

Διαβάστε επίσης: Στην κορυφή η Γιουβέντους: Κυρία στη Γένοβα με τριάρα και διπλό Βλάχοβιτς (vid)

Όταν ρωτήθηκε για τους προσωπικούς του στόχους στο σκοράρισμα, ο Βλάχοβιτς παρέμεινε προσηλωμένος στους στόχους της ομάδας: «Δε θέτω συγκεκριμένα όρια για τον εαυτό μου. Το πηγαίνω ένα παιχνίδι τη φορά, δίνοντας πάντα τον καλύτερό μου εαυτό. Ό,τι συμβαίνει, συμβαίνει, αλλά πάνω απ’ όλα, η νίκη είναι η προτεραιότητα, γιατί αυτό απαιτεί η φανέλα που φοράω».




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version