Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Απαγορεύεται και να… αναπνέουν: Στη Ρεάλ με το που μιλάνε παίρνουν κάρτα! (stat)
Ρεάλ Μαδρίτης

Απαγορεύεται και να… αναπνέουν: Στη Ρεάλ με το που μιλάνε παίρνουν κάρτα! (stat)

Τρομερό αυτό που συμβαίνει φέτος στην La Liga, με τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης να μην έχουν... το δικαίωμα να μιλάνε στους διαιτητές.

29.09.2024 | 14:21

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη δεχτεί εννέα κίτρινες κάρτες για διαμαρτυρία μετά από μόλις επτά παιχνίδια στη φετινή La Liga, ένα στατιστικό στοιχείο που προκαλεί μεγάλη εντύπωση. Πρόκειται για τρεις περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη ομάδα και μόλις πέντε λιγότερες από το σύνολο της για ολόκληρη την προηγούμενη σεζόν. Σε αυτό το σημείο πέρυσι, είχε μόνο δύο κίτρινες κάρτες για διαμαρτυρίες.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η κατάσταση έφτασε στο αποκορύφωμά της κατά τη διάρκεια του τελευταίου της αγώνα, μιας νίκης με 3-2 επί της Αλαβές στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Οι Φεντερίκο Βαλβέρδε, Βινίσιους Τζούνιορ και Λούκα Μόντριτς δέχθηκαν κάρτα επειδή πλησίασαν τον διαιτητή. Σημειώνεται, πως ο Λούκα Μόντριτς φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Όπως ήταν λογικό, ο κόσμος της Ρεάλ άρχισε να φωνάζει συνθήματα κατά της ισπανικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

«Βράζουν» στη Ρεάλ με τις κάρτες

Μετά το παιχνίδι, ο προπονητής Κάρλο Αντσελότι αναγνώρισε την ανάγκη η ομάδα του να προσαρμοστεί στους νέους αυστηρότερους κανόνες σχετικά με τις διαμαρτυρίες, οι οποίοι εφαρμόζονται πιο αυστηρά φέτος. Σε προηγούμενο αγώνα με την Εσπανιόλ, ο Μπαπέ δέχθηκε κίτρινη κάρτα αφού σήκωσε το χέρι του απογοητευμένος προς τον διαιτητή, γεγονός που αντικατοπτρίζει το πόσο ευαίσθητοι είναι πλέον οι διαιτητές στις χειρονομίες και τις διαμαρτυρίες, κυρίως προς τους παίκτες της Ρεάλ.

Η διαιτησία είναι πάντα ένα αμφιλεγόμενο θέμα στην Ισπανία. Την περασμένη σεζόν, ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών επειδή ήρθε σε αντιπαράθεση με τον διαιτητή Χεσούς Γκιλ Μανζάνο μετά από μια αμφιλεγόμενη απόφαση να λήξει έναν αγώνα ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν στην επίθεση και δευτερόλεπτα μετά πέτυχε γκολ.

Διαβάστε επίσης: Η Ρεάλ απαγορεύει στον Μπαπέ να πάει στο ντέρμπι της Μαδρίτης!

Δείτε τον πίνακα με τις κάρτες της Ρεάλ:

Παίκτες Ματς Λεπτό
Ντάνι Καρβαχάλ
Λας Πάλμας (εκτός)
Μετά τη λήξη
Βίνισιους Τζούνιορ
Ρεάλ Μπέτις (εντός)
59
Ντάνι Καρβαχάλ
Ρεάλ Μπέτις (εντός)
65
Κιλιάν Μπαπέ
Εσπανιόλ (εντός)
32
Τζουντ Μπέλινγκχαμ
Εσπανιόλ (εντός)
81
Βινίσιους Τζούνιορ
Εσπανιόλ (εντός)
82
Φεντερίκο Βαλβέρδε
Αλαβές (εντός)
4
Βινίσιους Τζόυνιορ
Αλαβές (εντός)
30
Λούκα Μόντριτς
Αλαβές (εντός)
96




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version