Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο – Ρεάλ: Διακόπηκε προσωρινά το ντέρμπι λόγω ρίψης αντικειμένων στον Κουρτουά! (vid)
Ατλέτικο Μαδρίτης

Ατλέτικο – Ρεάλ: Διακόπηκε προσωρινά το ντέρμπι λόγω ρίψης αντικειμένων στον Κουρτουά! (vid)

Δεν γίνονται μόνο στην Ελλάδα αυτά τα ευτράπελα, αλλά και σε ένα από τα πιο δημοφιλή ντέρμπι παγκοσμίως, στο Ατλέτικο - Ρεάλ!

29.09.2024 | 23:58

Το ντέρμπι της Μαδρίτης, ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Ρεάλ, μετατράπηκε σε σκηνικό χάους κατά τη διάρκεια της 8ης αγωνιστικής της La Liga, εξαιτίας ρίψεων αντικειμένων από τους οπαδούς των γηπεδούχων. Η ένταση κορυφώθηκε μετά το γκολ του Μιλιτάο στο 64ο λεπτό, το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις από τους φιλάθλους της Ατλέτικο.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο διαιτητής προχώρησε σε παρατηρήσεις προς τους δύο προπονητές, ωστόσο οι οπαδοί συνέχισαν να πετούν αντικείμενα, κυρίως προς τον τερματοφύλακα της Ρεάλ, Τιμπό Κουρτουά, που ήταν κοντά στην κερκίδα. Τόσο ο προπονητής όσο και οι ποδοσφαιριστές της Ατλέτικο προσπάθησαν να ηρεμήσουν το πλήθος, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ως αποτέλεσμα, ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά τον αγώνα και έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια. Ο αγώνας συνεχίστηκε μετά από διακοπή άνω των 15 λεπτών.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version