Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο – Ρεάλ Μαδρίτης: Τα σχέδια των Σιμεόνε και Αντσελότι για την ενδεκάδα
La Liga

Ατλέτικο – Ρεάλ Μαδρίτης: Τα σχέδια των Σιμεόνε και Αντσελότι για την ενδεκάδα

Αυτά είναι τα σχέδια των Σιμεόνε - Αντσελότι για το αποψινό μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης.

29.09.2024 | 11:06

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς στη La Liga! Απόψε το βράδυ το Μετροπολιτάνο… φοράει τα καλά του για να υποδεχθεί την πρωταθλήτρια Ισπανίας Ρεάλ Μαδρίτης. Η Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε υποδέχεται την «αιώνια» αντίπαλό της στο μεγάλο παιχνίδι της ισπανικής πρωτεύουσας.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σιμεόνε και Αντσελότι καταστρώνουν τα πλάνα τους για τη σπουδαία αναμέτρηση. Αμφότεροι θέλουν να δουν τις ομάδες τους να κυριαρχούν στο χορτάρι. Να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό. Η ισπανική MARCA αποκαλύπτει στο εκτενές ρεπορτάζ της τα πλάνα των δύο σπουδαίων προπονητών.

Διάβασε επίσης: Η Οσασούνα διέσυρε την Μπαρτσελόνα με τεσσάρα!

Από πλευράς Ατλέτικο, ο Ντιέγκο Σιμεόνε θα προσπαθήσει πρώτα να εγκλωβίσει τον αντίπαλο. Για τον λόγο αυτό το σύστημά του θα είναι αρκετά αμυντικό (5-3-2) με τους Γκριεζμάν και Χούλιαν Άλβαρεζ να βρίσκονται μαζί στην επίθεση. Στο τέρμα ο Γιαν Όμπλακ. Στην άμυνα οι «Ροχιμπλάνκος» θα παραταχθούν με τους Ρεινίλντο, Λε Νορμάν και Χιμένεζ έχοντας στα φτερά τους Λίνο και Λιορέντε. Στη μεσαία γραμμή οι γηπεδούχοι καταλήγουν στους Κόκε, Γκάλαχερ και Ντε Πολ.

Στο απέναντι «στρατόπεδο», αυτό της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κάρλο Αντσελότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Κιλιάν Μπαπέ όμως από την άλλη υπολογίζει κανονικά τον Καμαβινγκά. Στην αρχική του ενδεκάδα σκέφτεται να ρίξει τους εξής έντεκα: Κάτω από την εστία θα βρεθεί ο Τιμπό Κουρτουά. Στα μετόπισθεν οι Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Καρβαχάλ και Μεντί. Στα χαφ ο Ιταλός θα εμπιστευτεί τους Τσουαμενί, Βαλβέρδε, Καμαβινγκά και Μπέλιγχαμ. Τέλος στη γραμμή κρούσης η Ρεάλ θα παίξει με τους Βινίσιους και Ροντρίγκο.

Οι πιθανές ενδεκάδες του Ατλέτικο – Ρεάλ Μαδρίτης

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version