Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους και Παρί… γλυκοκοιτάζουν τον αστέρα της Ντόρμτουντ!
Ντόρτμουντ

Γιουβέντους και Παρί… γλυκοκοιτάζουν τον αστέρα της Ντόρμτουντ!

Μετά τη Λίβερπουλ φαίνεται πως και η Παρί Σεν Ζερμέν και η Γιουβέντους εξετάζουν την περίπτωση του παικταρά της Ντόρτμουντ.

29.09.2024 | 13:28

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει υιοθετήσει μια νέα μεταγραφική στρατηγική, εστιάζοντας πλέον στην απόκτηση νεαρών ταλέντων και όχι έτοιμων αστεριών. Αυτή η προσέγγιση ήταν εμφανής κατά την πρόσφατη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, όπου ο σύλλογος εξασφάλισε πολλά υποσχόμενους παίκτες όπως ο Γουίλιαν Πάτσο και ο Ζοάο Νέβες.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Έτσι, ψάχνει στην αγορά για μικρότερους παίκτες, ενώ την ίδια τακτική ακολουθεί και η Γιουβέντους πλέον. Μάλιστα, φαίνεται πως και οι δύο ομάδες έχουν στη λίστα τους τον ίδιο παίκτη. Το «TEAMTalk» ανέφερε πως η Λίβερπουλ ψάχνεται για την απόκτηση του Καρίμ Αντεγιέμι και πλέον στο… παιχνίδι έχουν μπει και η Παρί Σεν Ζερμέν και η Γιουβέντους.

Γιουβέντους και Παρί… ψάχνονται για τον αστέρα της Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ, από την πλευρά της, ενδέχεται να είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον Αντεγιέμι αρκετά φθηνά, καθώς το δημοσίευμα αναφέρει πως ζητάει ένα ποσό κάτω των 45 εκατομμυρίων ευρώ, γεγονός που θα μπορούσε να τον καταστήσει ελκυστική επιλογή για αυτούς τους συλλόγους. Και η ιταλική και η γαλλική ομάδα μπορούν να προσφέρουν ένα τέτοιο ποσό και φαίνεται πως δύσκολα ο Αντεγιέμι θα συνεχίσει στην Ντόρτμουντ. Μάλιστα, ο προπονητής της Παρί, Λουίς Ενρίκε, λέγεται ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του Γερμανού επιθετικού, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον γερμανικό σύλλογο μέχρι το 2027.

Διαβάστε επίσης: Αγγλία και Ντόρτμουντ: Τρίτωσε το καλό μετά τους Σάντσο και Μπέλινγχαμ!

Ο Αντεγιέμι βρίσκεται σε καλή φόρμα αυτή τη σεζόν, έχοντας πετύχει δύο γκολ και έχοντας δώσει τέσσερις ασίστ σε επτά αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι επιδόσεις του έχουν αυξήσει το ενδιαφέρον που υπάρχει για το πρόσωπό του από αρκετές ομάδες και πλέον μένει να φανεί που θα θελήσει να συνεχίσει ο ίδιος την καριέρα του, αφού το καλοκαίρι αναμένεται να έχει αρκετές προσφορές για να υπογράψει.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version