Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα είναι και… γυρίζει! (vids)
Serie A

Ρόμα είναι και… γυρίζει! (vids)

Η Ρόμα τα βρήκε... σκούρα στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Βενέτσια, όμως, με ανατροπή κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 2-1.

29.09.2024 | 17:59

Η Ρόμα ζει δύσκολες ημέρες. Ωστόσο, αυτές μόνο καλό μπορούν να τις κάνουν. Μόνο πιο δυνατή μπορεί να βγει μέσα από αυτές! Κάτι που δείχνει με τα τελευταία της αποτελέσματα. Δεν ήταν μόνο η νίκη επί της Ουντινέζε. Ήρθε και το εντός έδρας «τρίποντο» επί της Βενέτσια με σκορ 2-1 (και μάλιστα με ανατροπή) στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Serie A.

Σίγουρα οι Ρωμαίοι έχουν ακόμα πολύ δρόμο μπροστά τους, ώστε να παίξουν και ποδόσφαιρο αξιώσεων πέρα από τις νίκες που παίρνουν. Παρόλα αυτά δείχνουν -για την ώρα τουλάχιστον- ότι βαδίζουν στον σωστό δρόμο!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

To πρώτο ημίχρονο δεν ήταν το καλύτερο για τη Ρόμα. Όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους, αλλά για… πολλούς! Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά, όμως, έδειξαν ότι από τη μέση και μπροστά ήταν πολύ δύσκολο για εκείνους να βρουν διαδρόμους αλλά και επιλογές για να διασπάσουν την καλά στημένη άμυνα της Βενέτσια. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προσπαθούσαν να χτυπήσουν σε κάποια αντεπίθεση.

Και είχαν με αυτό τον τρόπο κάποιες καλές ευκαιρίες. Μέχρι που ευκαιρίες έγιναν γκολ! Πιο συγκεκριμένα στα χασομέρια του πρώτου ημιχρόνου ο Οριστάνιο, μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια, είδε το πλασέ του να βρίσκει στο δοκάρι της εστίας του Σβίλαρ με τον Πογιάμπαλο από κοντά στην επαναφορά να νικάει τον κίπερ της Ρόμα. Αυτό δεν έφερε μόνο αντιδράσεις και μουρμούρα από τους παίκτες της Ρόμα.

Μα κυρίως από την εξέδρα. Οι φίλοι των γηπεδούχων με τη γιούχα που έριξαν έστειλαν σαφές μήνυμα για το μέλλον. Και όχι μόνο για το…δεύτερο ημίχρονο. Σε αυτό η Ρόμα έδειξε χαρακτήρα. Δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά από τα αντίπαλα καρέ. Παρόλα αυτά με αυτές που είχε στα πόδια της αρχικά έφερε το ματς στα ίσα στο 74′ με τον Κριστάντε και ο Πίσιλι στο 83′ έδωσε μία σπουδαία νίκη και δη με ανατροπή.

Έτσι, η Ρόμα μετράει δύο συνεχόμενες νίκες και ελπίζει για καλύτερες ημέρες στο μέλλον!













Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version