Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Θέατρο των εφιαλτών» το «Ολντ Τράφορντ» – Στατιστικό ντροπή για τη Γιουνάιτεντ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Θέατρο των εφιαλτών» το «Ολντ Τράφορντ» – Στατιστικό ντροπή για τη Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε μεγάλη κρίση και αυτό αντικατοπτρίζεται στους αριθμούς των εντός έδρας παιχνιδιών της.

29.09.2024 | 22:07

Η Τότεναμ πήρε το μεγάλο ντέρμπι στο «Ολντ Τράφορντ», επικρατώντας της προβληματικής ξανά Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-0, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Premier League, και πλησίασε στο γκρουπ των πρωτοπόρων. Ιστορική θα λέγαμε η ευρεία νίκη της ομάδας του Άγγελου Ποστέκογλου σήμερα στο Μάντσεστερ.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ωστόσο, αξίζει να δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί στο τρίτο παιχνίδι των «κόκκινων διαβόλων» στο ποδοσφαιρικό τους σπιτικό. Η Γιουνάιτεντ έχει μείνει στο ένα γκολ ενεργητικό από την πρεμιέρα της 16ης Αυγούστου με τη Φούλαμ (1-0). Έκτοτε, ο κόσμος της αγνοεί τη χαρά του πανηγυρισμού ενός τέρματος στο πρωτάθλημα. Διότι στο Europa League πανηγύρισε την οβίδα του Κρίστιαν Έρικσεν με την Τβέντε την περασμένη Τετάρτη.

Ίσως να ήταν αλλιώς τα πράγματα αν δινόταν το πέναλτι στο χέρι του Ρομέρο. Αλλά, δεν δόθηκε ποτέ κι έτσι η Γιουνάιτεντ έχει να σκοράρει εντός έδρας στο πρωτάθλημα ενάμιση μήνα.

Αντιθέτως, έχει δεχτεί έξι τέρματα! Τρία στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ και άλλα τόσα σήμερα από την Τότεναμ. Το σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ βρίσκεται σε μεγάλη κρίση κι αυτό δεν κρύβεται. Η Γιουνάιτεντ νοσεί για ακόμη μια φορά στη θητεία του Ολλανδού τεχνικού στον πάγκο μιας εκ των σπουδαιότερων συλλόγων στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Έτσι, το «Ολντ Τράφορντ» από «Θέατρο των ονείρων» που είναι το προσωνύμιό του, κάλλιστα λογίζεται ως «θέατρο των εφιαλτών».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version