ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ντε Χέα είναι ΑΝΙΚΗΤΟΣ: Έπιασε δύο πέναλτι της Μίλαν! (vids)
Μπράβο ρε μάγκες: Ρέτσος και Ιωαννίδης μας χάρισαν την καλύτερη στιγμή του ντέρμπι! (vid)
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ντέρμπι με τα όλα του, αλλά χωρίς γκολ! (vids)
Αυτή είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία του Ολυμπιακού για γκολ στο ντέρμπι! (vid)
Σουτάρα του Τζούρισιτς: Για μερικά εκατοστά δεν έβαλε απίθανο γκολ! (vid)
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ! (vid)
Μαρμούς και… τέζα η Μπάγερν Μονάχου! (vid)
Η Τότεναμ απέδειξε απέναντι στην Μπράιτον πόσο… Τότεναμ είναι! (vid)
Απολαυστικές δηλώσεις από Τεν Χαγκ: «Έχουμε απίθανη άμυνα»
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι
Η La Liga δεν παίρνει τα μάτια της από τον απολαυστικό Γιαμάλ (vid)
Γελάει όλη η Αγγλία με αυτό που «έπνιξε» ο τερματοφύλακας της Μπράιτον! (vid)
Τον χαβά του ο Τζόνσον: Σκοράρει για έκτο σερί ματς της Τότεναμ! (vid)
Αλαβές – Μπαρτσελόνα: Στο… ρελαντί με Λεβαντόφσκι εξολοθρευτή (vids)
«Δαιμονισμένος» Λεβαντόφσκι, «τρίμπαλο» σε 25 λεπτά στην Αλαβές (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Premier League

Θρίαμβος της Τότεναμ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» με ιστορική «τριάρα»!

Η Τότεναμ χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαιτέρως επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είναι σε... κρίση.

Θρίαμβος της Τότεναμ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» με ιστορική «τριάρα»!

Η Τότεναμ έπιασε στον… ύπνο τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όχι μία, αλλά δύο φορές. Μία σε κάθε ημίχρονο, μιας και χρειάστηκαν ελάχιστα δευτερόλεπτα για γκολ. Έτσι, οι Λονδρέζοι στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Premier League όχι μόνο επικράτησαν των «κόκκινων διαβόλων», αλλά το έκαναν με το ευρύ και άνετο 3-0.

Μάλιστα, αν δεν ήταν ο Αντρέ Ονάνα με τις επεμβάσεις του ή ο… Τίμο Βέρνερ με όλες τις λάθος επιλογές του, τότε οι φιλοξενούμενοι θα σημείωναν εύκολα περισσότερα τέρματα!

Με δέκα παίκτες από το 42′ η Γιουνάιτεντ, λόγω της απευθείας κόκκινης κάρτας του Μπρούνο Φερνάντες στο 42′. Αυτή ήταν η πρώτη αποβολή στην καριέρα του με την αγγλική ομάδα.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Δεν ξέρουμε τι είπε ή τι ζήτησε από τους παίκτες του ο Ποστέκογλου πριν τη σέντρα του αγώνα. Όμως, έπιασε στο 100%. Μιας και πριν συμπληρωθούν πέντε λεπτά οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με τον Τζόνσον. Όλα ξεκίνησαν στον χώρο του κέντρου όταν ο Φαν Ντε Φεν πήρε την μπάλα στα πόδια του και «τρύπησε» την άμυνα της Γιουνάιτεντ.

Από εκεί και έπειτα όλα ήταν πολύ πιο εύκολα για τους φιλοξενούμενους με τον Ουαλό εξτρέμ απλά να πρέπει να πλασάρει προ κενής εστίας για το 1-0. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπρεπε και ήθελε να βγει μπροστά. Αυτό δεν ήταν τόσο απλό, ούτε τόσο εύκολο. Η πιο μεγάλη φάση των γηπεδούχων για το 1-1 ήρθε στο 37′. Ήταν τότε που ο Γκαρνάτσο με απίθανο σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Βικάριο. Αλλά το κακό δεν ήταν τόσο αυτό. Αλλά κυρίως το γεγονός ότι η Γιουνάιτεντ έμεινε με δέκα παίκτες από το 42′ όταν ο Φερνάντες έπεσε άτσαλα πάνω στο Μάντισον και έτσι άφησε την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο. Γρήγορο γκολ από την Τότεναμ με τον Κουλουσέφκσι από κοντά να βρίσκει την μπάλα όσο έπρεπε για το 2-0 στο 47′. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν περισσότερο τους χώρους που είχαν αλλά ο Βέρνερ έκανε τη μία κακή επιλογή πίσω από την άλλη και τα τελειώματά του ήταν… αστεία με τον Ονάνα να τον σταματάει κάθε φορά.

Η απάντηση της Γιουνάιτεντ στο γκολ του Κουλουσέφσκι ήταν μία πολύ καλή φάση με τον Κασεμίρο με το σουτ του, από πλάγια θέση στο 69′, να περνάει για ελάχιστα έξω! Ο Γκαρνάτσο όσο και αν προσπάθησε για κάτι καλύτερο για την ομάδα του δεν τα κατάφερε. Αντιθέτως, οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν και τρίτο γκολ με τον Σολάνκε στο 77′ για το 3-0 που έμεινε ως το τέλος της αναμέτρησης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ