Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι: «Ερωτευμένη» με τον φορ που αν έρθει θα κάνει τη διαφορά
Premier League

Τσέλσι: «Ερωτευμένη» με τον φορ που αν έρθει θα κάνει τη διαφορά

Τσέλσι και Έντσο Μαρέσκα έχουν καταλήξει στον επιθετικό που θα «χτυπήσουν» το επόμενο καλοκαίρι!

29.09.2024 | 09:09

Κάτι αλλάζει στην Τσέλσι και αυτή τη φορά προς το καλύτερο! Οι «μπλε» με τον Έντσο Μαρέσκα στο τιμόνι της δείχνουν ομάδα μετά από πολύ καιρό. Ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και έχει τον τρόπο να το πετύχει. Ο Ιταλός προπονητής καταφέρνει σχετικά γρήγορα να βάλει ταυτότητα στο παιχνίδι της ομάδας του και να προκαλέσει χαμόγελα στις τάξεις των οπαδών.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι Λονδρέζοι με τη νίκη τους το απόγευμα του Σαββάτου επί της Μπράιτον συνέχισε τις υψηλές πτήσεις και την επαφή της με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Premier League. Η Τσέλσι παρουσιάζει ένα πολύ καλό πρόσωπο, κάτι που είχαμε ξεχάσει γιατί είχαμε να δούμε πολύ καιρό από εκείνη. Πλέον χρειάζονται πολύ λίγα υλικά ακόμη για να πούμε πως οι «μπλε» είναι έτοιμοι για πρωταθλητισμό διαρκείας. Μέσα στις ανάγκες τους η απόκτηση ενός ικανού φορ. Θέλει έναν ποδοσφαιριστή που να έχει το «εύκολο» γκολ.

Διάβασε επίσης: Δεν έφθανε η πλασεδάρα του Μέσι – Τον πλήγωσε πρώην ΠΑΟΚτζής (vid)

Έντονες ματιές της Τσέλσι στον ταλαντούχο Ντουράν

Το ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου και μετρ στα μεταγραφικά, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αναφέρει πως η Τσέλσι είναι μία από τις – πολλές – ομάδες που παρακολουθούν στενά την περίπτωση του επιθετικού της Άστον Βίλα, Τζον Ντουράν. Ο Κολομβιανός αστέρας έχει καταφέρει να κλέψει την παράσταση με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τους «Χωριάτες». Ο τεχνικός της Βίλα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να διαθέτει στο ρόστερ του ένα φορ που κάθε φορά που μπαίνει στα παιχνίδια δίνει λύσεις στην ομάδα του. 

Ο Έμερι έχει τονίσει κατ’ επανάληψη την αξία του Ντουράν. Ο Ισπανός ξέρει πως ο ποδοσφαιριστής του έχει μεγάλη πέραση στην αγορά. Ιδανικά θα ήθελε να τον διατηρήσει στην ομάδα του για πολλά χρόνια όμως όπως όλα δείχνουν το επόμενο καλοκαίρι θα τον χάσει. Η Τσέλσι είναι ένας από τους δυνατούς παίκτες που θα δώσουν όσα χρήματα χρειάζεται για να τον κάνει δικό της!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version