Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βγάζει γούστα στην Τσέλσι ο Σάντσο: Ήδη λάμπει με τη νέα του ομάδα! (stats)
Τσέλσι

Βγάζει γούστα στην Τσέλσι ο Σάντσο: Ήδη λάμπει με τη νέα του ομάδα! (stats)

O Τζέιντον Σάντσο πάει από το καλό στο καλύτερο από την ώρα και τη στιγμή που άφησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για χάρη της Τσέλσι.

29.09.2024 | 15:43

Η Τσέλσι τα τελευταία χρόνια έχει ρίξει πολλά εκατομμύρια λίρες για μεταγραφές. Μία από αυτές ήταν και εκείνη του Τζέιντον Σάντσο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο ταλαντούχος εξτρέμ είχε δείξει ότι μπορεί να κάνει τι διαφορά στο κορυφαίο επίπεδο ακόμα και τώρα. Παρά το γεγονός ότι ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν τον πίστευε και τόσο και τον είχε αφήσει στον «πάγο». Εκείνος ήταν από τους καλύτερους της Μπορούσια Ντόρτμουντ στην πορεία της προς τον τελικό του Champions League την περσινή σεζόν.

Η Τσέλσι κινήθηκε για την απόκτησή του και τον έκανε δικό της. Αυτός δεν χρειάστηκε σχεδόν καθόλου χρόνο προσαρμογής. Ήδη είναι από αυτούς που έχουν πάρει από το χεράκι τους Λονδρέζους και τους πάνε όσο πιο ψηλά γίνεται. Κάτι που φαίνεται και από τα στατιστικά που έχει καταγράψει για την ώρα με την ομάδα της αγγλικής πρωτεύουσας.

Στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Μπράιτον έκανε πράγματα και θαύματα με την μπάλα στα πόδια του. Σίγουρα όλοι έχουν να μιλάνε και να λένε για τα τέσσερα γκολ του Κόουλ Πάλμερ σε ένα ημίχρονο με τους «γλάρους». Αλλά και ο Σάντσο έκανε μία εμφάνιση… δήλωση. Σύμφωνα με την στατιστική υπηρεσία του αγώνα ο Άγγλος εξτρέμ είχε έξι ντρίμπλες πετυχημένες, βγήκε νικητής από επτά μονομαχίες, ενώ έδωσε και μία ασίστ.

Όχι και άσχημα εδώ που τα λέμε. Και σίγουρα αν συνεχίσει έτσι το άστρο του θα λάμψει ακόμη περισσότερο στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version