Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο: Βρέθηκε ο… ανεγκέφαλος που πέταξε ακαθαρσίες στον Κουρτουά και τιμωρήθηκε εσαεί!
Ατλέτικο Μαδρίτης

Ατλέτικο: Βρέθηκε ο… ανεγκέφαλος που πέταξε ακαθαρσίες στον Κουρτουά και τιμωρήθηκε εσαεί!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης βρήκε τον ένοχο που πέταξε σακούλα με ακαθαρσίες στον Κουρτουά και τον τιμώρησε παραδειγματικά.

30.09.2024 | 19:00

Δραστικά μέτρα λαμβάνει η η Ατλέτικο Μαδρίτης σχετικά με τα όσα θλιβερά συνέβησαν στο κυριακάτικο (29/9) ντέρμπι της με τη Ρεάλ. Το μεγάλο μαδριλένικο ντέρμπι διακόπηκε προσωρινά στο 68ο λεπτό του, λόγω των διάφορων αντικειμένων που έπεφταν… βροχή προς τον αγωνιστικό χώρο και τους ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων, από μερίδα οπαδών των «ριχιμπλάνκος».

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μερικές ώρες μετά τη λήξη του αγώνα, η Ατλέτικο Μαδρίτης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τόνισε ότι βρίσκεται, σε συνεργασία με την αστυνομία της ισπανικής πρωτεύουσας, σε διαδικασία ταυτοποίησης των στοιχείων όσων βρέθηκαν στο γήπεδο και δημιούργησαν προβλήματα, αποκαλύπτοντας ότι όσοι τελικά αναγνωριστούν, θα τιμωρηθούν με διά βίου αποκλεισμό από το «Γουάντα Μετροπολιτάνο»! Επιπλέον, από εδώ και στο εξής η Ατλέτικο θα απαγορεύει σε όσους βρίσκονται στις κερκίδες του γηπέδου της να φορούν κουκούλες ή κασκόλ, με τέτοιο τρόπο ώστε να κρύβουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, δυσκολεύοντας έτσι τη διαδικασία της ταυτοποίησής τους σε περίπτωση που… παρεκτραπούν.

Βρέθηκε ο ένοχος, τον τιμώρησε η Ατλέτικο

Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένοχος βρέθηκε και ταυτοποιήθηκε! Δεν έχει γίνει γνωστό το όνομά του για προφανείς λόγους. Πάντως γνωστό έγινε πως ο οπαδός της Ατλέτικο δεν θα ξαναδεί από κοντά την αγαπημένη του ομάδα. Μιας και τιμωρήθηκε με δια βίου αποκλεισμό από το γήπεδο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version