Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δεν παίζονται οι φίλοι της Ατλέτικο: Πέταξαν μία σακούλα γεμάτη σκ@τ@ στον Κουτουά! (pic)
Φώτο Ημέρας

Δεν παίζονται οι φίλοι της Ατλέτικο: Πέταξαν μία σακούλα γεμάτη σκ@τ@ στον Κουτουά! (pic)

Οι φίλοι της Ατλέτικο Μαδρίτης φρόντισαν να... περιποιηθούν καταλλήλως τον Τιμπό Κουρτουά στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

30.09.2024 | 12:25

Οι φίλοι της Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν δείξει κατά καιρούς ότι μπορούν να φτάσουν στα άκρα. Είτε για καλό, είτε για κακό λόγο. Είναι από εκείνους που υποστηρίζουν όσο λίγοι την ομάδα τους: με τόσο πάθος, αγάπη, αφοσίωση και λατρεία.

Παρόλα αυτά υπάρχουν στιγμές που ξεφεύγουν. Όπως συνέβη στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για το πρωτάθλημα. Σε ακόμη ένα παιχνίδι στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» οι ποδοσφαιριστές του Κάρλο Αντσελότι δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, παρά το γεγονός ότι έφτασαν πολύ κοντά σε αυτή.

Μία από τις στιγμές, όμως, που έχουν να θυμόμαστε είναι εκείνη με τον Τιμπό Κουρτουά πρωταγωνιστή. Ο Βέλγος κίπερ δέχτηκε μία σακούλα με… δώρα από τους φίλους της Ατλέτικο Μαδρίτης. Όταν αντίκρισε το θέαμα έμεινε με το στόμα ανοιχτό, αφού είδε ότι επρόκειτο για μία σακούλα γεμάτη… σκατά!

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο έμπειρος τερματοφύλακας δέχτηκε παραπάνω «αγάπη» από τους υπόλοιπους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, μιας και στο παρελθόν ήταν βασικός κίπερ της Ατλέτικο και αυτό είναι κάτι που ακόμα δεν έχουν ξεχάσει και συγχωρέσει οι «ροχιμπλάνκος».

Ιδού η σακούλα που πέταξαν οι φίλοι της Ατλέτικο Μαδρίτης στον Τιμπό Κουρτουά στο μεταξύ τους ματς:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version