Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EKTAKTO: Τέλος εποχής στην εθνική Γαλλίας- Σταμάτησε ο Γκριεζμάν!
Εθνικές Ομάδες

EKTAKTO: Τέλος εποχής στην εθνική Γαλλίας- Σταμάτησε ο Γκριεζμάν!

Ο Αντουάν Γκριεμζάν μέσω των προσωπικών του social media έκανε γνωστό ότι σταματάει από την εθνική ομάδα της Γαλλίας.

30.09.2024 | 12:57

Τέλος εποχής στην εθνική ομάδα της Γαλλίας. Μιας και ο Αντουάν Γκριεζμάν έκανε γνωστό ότι σταματάει από τους «τρικολόρ». Λίγο πριν τα επόμενα ματς των εθνικών ομάδων για το Nations League ο έμπειρος στράικερ έκανε γνωστή την απόφασή του μέσω των social media που διαθέτει.

Ο σούπερ σταρ των «τρικολόρ» και της Ατλέτικο Μαδρίτης στο σύντομο μήνυμά του έκανε γνωστό ότι πήρε αυτή την απόφαση, ώστε να αφήσει χώρο για τους επόμενους αστέρες της εθνικής ομάδας και να τους βοηθήσει να αναδυθούν.

Παράλληλα, μίλησε ότι αποχωρεί από την εθνική ομάδα της Γαλλίας γεμάτος με σπουδαίες αναμνήσεις και στιγμές που θα έχει να θυμάται για το υπόλοιπο της καριέρας του και της ζωής του. Δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους συμπαίκτες του που ήταν δίπλα του σε όλο αυτό το ταξίδι, αλλά και τον Ντιντιέ Ντεσάν που μπορεί στο πρόσφατο Euro να μην είχαν τόσο καλές επαφές ή σχέσεις, αλλά αυτό μάλλον πέρασε σε δεύτερη μοίρα και δεν τον επηρέασε όσον αφορά την απόφασή του.

Αναλυτικά το μήνυμα του Αντουάν Γκριεζμάν:

«Φεύγω από την εθνική ομάδα της Γαλλίας έχοντας μέσα στην καρδιά πολλές δυνατές αναμνήσεις. Κλείνω αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου, ώστε να κάνω χώρο για  την επόμενη γενιά Γάλλων ποδοσφαιριστών που θα έχουν την ευκαιρία και την τιμή να φορέσουν τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας στο μέλλον.

Ήταν τιμή για εμένα να φορέσω τη φανέλα των “τρικολόρ” για δέκα χρόνια και να ζήσω μεγάλες στιγμές μαζί τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, αλλά και τους προπονητές και όλο το τεχνικό επιτελείο που ήταν δίπλα μου.

Πάντα ο δικό σας Γκριζού», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version