Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επεισοδιακό το ντέρμπι της Μαδρίτης – Διακοπή, νεύρα και άπασαι αήττητες! (vid)
La Liga

Επεισοδιακό το ντέρμπι της Μαδρίτης – Διακοπή, νεύρα και άπασαι αήττητες! (vid)

Ισόπαλες στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» αναδείχθηκαν οι Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης στο Derbi Madrileno (1-1).

30.09.2024 | 00:22

Οι Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης αλληλοεξουδετερώθηκαν σήμερα στο «Μετροπολιτάνο». Ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής που έχρηζε γερών νεύρων και στομαχιών. Το γκολ ισοφάρισης από πλευράς γηπεδούχων μπήκε στις καθυστερήσεις, σε ένα ντέρμπι που διακόπηκε για ένα τέταρτο λόγω ρίψης αντικειμένων μετά το γκολ της Ρεάλ.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας που πήραν οι δυο μαδριλένικοι σύλλογοι απόψε, πλησίασαν κάπως την πρωτοπόρο, Μπαρτσελόνα (21 βαθμοί). Η μεν 2η Ρεάλ ανέβηκε στους 18 βαθμούς, με τη συμπολίτισσα Ατλέτικο στην 3η θέση και στους 16 βαθμούς.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυναμικά στον αγώνα και στο 10ο λεπτό απείλησαν πρώτοι, όταν ο Άλβαρες μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ, όμως ο Κουρτουά αντέδρασε σωστά. Στη συνέχεια, η Ρεάλ πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο 17ο λεπτό ο Βαλβέρδε δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Όμπλακ με ένα δυνατό σουτ, το οποίο ο Σλοβένος τερματοφύλακας απέκρουσε. Παρόμοια ήταν και η προσπάθεια του Μπέλιγχαμ στο 36ο λεπτό, με τον Όμπλακ να διατηρεί το 0-0. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς να αλλάξει κάτι, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Της μουρλής στο ντέρμπι της Μαδρίτης

Η Ρεάλ συνέχισε την πίεση στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 51ο λεπτό, ο Ροντρίγκο έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι μετά από ατομική του προσπάθεια. Η πίεση των «μερέγχες» τελικά απέδωσε καρπούς στο 64ο λεπτό, όταν ο Μιλιτάο σκόραρε με ένα σουτ που κόντραρε στα σώματα και κατέληξε στα δίχτυα του Όμπλακ, κάνοντας το 1-0. Ωστόσο, στο 68ο λεπτό ο αγώνας διακόπηκε προσωρινά λόγω ρίψης αντικειμένων προς τον Κουρτουά από τους οπαδούς της Ατλέτικο.

Με την επανέναρξη του αγώνα, οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση. Στο 81ο λεπτό ο Λίνο βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή, αλλά ο Κουρτουά απέκρουσε ξανά. Όμως, λίγο πριν το τέλος του αγώνα, ο Κορέα εκμεταλλεύτηκε ένα κενό στην άμυνα της Ρεάλ, πέρασε τον Κουρτουά και ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Το γκολ ισοφάρισης του Κορέα:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version