Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Μπάγερν σκέφτεται να προχωρήσει σε κίνηση-έκπληξη
Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν σκέφτεται να προχωρήσει σε κίνηση-έκπληξη

Η Μπάγερν Μονάχου φαίνεται πως έχει στη μεταγραφική της λίστα ένα όνομα-έκπληξη.

30.09.2024 | 23:30

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του «Manchester News», η Μπάγερν Μονάχου φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση ενός ανερχόμενου αστέρα από την Championship, καθώς έχει στο «στόχαστρό» της τον Κρις Ριγκ. Η κίνηση αυτή αναδεικνύει την τακτική της Μπάγερν να ψάχνει για νεαρά ταλέντα, εστιάζοντας στις χαμηλότερες κατηγορίες.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Με τον Τζόσουα Κίμιχ, τον Κόνραντ Λάιμερ και τον Λέον Γκορέτσκα να βρίσκονται πιο κοντά στο τέλος της καριέρας τους παρά στην αρχή της, η ανάγκη της Μπάγερν Μονάχου για νεαρή ενίσχυση στη μεσαία γραμμή γίνεται όλο και πιο εμφανής. Η προσθήκη πολλά υποσχόμενων ταλέντων στη μεσαία γραμμή της θα βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι ο σύλλογος θα έχει ένα ισχυρό ρόστερ και στο μέλλον. Ο εντοπισμός ανερχόμενων αστέρων σε αυτό το στάδιο είναι απαραίτητος για να παραμείνει κανείς ανταγωνιστικός τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Η Μπάγερν θέλει τον Ριγκ

Ένας από τους παίκτες που τραβάει την προσοχή της Μπάγερν είναι ο Κρις Ριγκ, ένας ευέλικτος μέσος που μπορεί επίσης να παίξει σε πιο προωθημένες θέσεις και να λειτουργήσει ακόμη και ως ακραίος επιθετικός. Ο Ριγκ άρχισε να κερδίζει αναγνώριση την περασμένη σεζόν μέσω των εμφανίσεών του, κατά τη διάρκεια των οποίων κατάφερε να πετύχει δύο γκολ σε οκτώ συμμετοχές.

Τη φετινή σεζόν, ο Ριγκ τράβηξε ξανά πάνω του τα βλέμματα όταν πέτυχε ένα όμορφο γκολ κόντρα στη Μίντλεσμπρο. Η συνεπής εξέλιξή του και η ικανότητά του να συνεισφέρει επιθετικά έχουν δημιουργήσει ενθουσιασμό για τις μελλοντικές του προοπτικές. Για έναν παίκτη της ηλικίας του, η επίδειξη αυτού του επιπέδου ωριμότητας και δεξιοτήτων είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, καθιστώντας τον ελκυστικό στόχο για μεγάλους συλλόγους όπως η Μπάγερν Μονάχου.

Διαβάστε επίσης: Ο Κομπανί κάνει… τάματα για να είναι έτοιμος για το Champions League o Κέιν

Εάν η Μπάγερν εξασφαλίσει την υπογραφή του, ο Ριγκ θα μπορούσε να αποτελέσει μια πολύτιμη μακροπρόθεσμη προσθήκη στην ομάδα της. Το νεαρό της ηλικίας του και η ευελιξία του, σε συνδυασμό με την εμπειρία του σε ανταγωνιστικούς αγώνες σε τόσο νεαρή ηλικία, τον καθιστούν έναν παίκτη που θα μπορούσε να ευδοκιμήσει στην Bundesliga υπό τη σωστή καθοδήγηση.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version