Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νυμφεύθηκε ο Μπουφόν – Αυτή είναι η 51χρονη καλλονή σύζυγός του
Ιταλία

Νυμφεύθηκε ο Μπουφόν – Αυτή είναι η 51χρονη καλλονή σύζυγός του

Σε μια πανέμορφη τελετή στην Τοσκάνη, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν και η πέντε χρόνια μεγαλύτερη σύζυγός του ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

30.09.2024 | 19:45

Παντρεύτηκαν στη Λούκα της Τοσκάνης ο βετεράνος διεθνής Ιταλός τερματοφύλακας Τζανλουίτζι Μπουφόν με την δημοσιογράφο, Ιλάρια Ντ’Αμίκο. Μάρτυρας από την πλευρά της νύφης ήταν η Μόνικα Μπελούτσι, η οποία συνοδευόταν από τον σύντροφό της, Τιμ Μπάρτον.

Τον γάμο τίμησαν με την παρουσία τους 250 καλεσμένοι ανάμεσά τους οι Αντρέα Μπαρτζάλι, Λεονάρντο Μπονούτσι και Τζιόρτζιο Κιελίνι που έσπευσαν να ευχηθούν στον παλιό τους συμπαίκτη του. Επίσης εκεί ήταν ο προπονητής της εθνικής Ιταλίας Λουτσιάνο Σπαλέτι, καθώς και ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Ιταλίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα.

Ο 46χρονος Τζίτζι και η 51χρονη Ιλάρια έχουν ξεκινήσει να σκέφτονται από το 2023 τον γάμο τους και είχαν επιλέξει να παντρευτούν τον Ιούνιο του 2024. Ο παλαίμαχος όμως τερματοφύλακας ανάλαβε την θέση του Τζιανλούκα Βιάλι στην Εθνική Ιταλίας, έπρεπε να ταξιδέψει στη Γερμανία για το Euro 2024 και έτσι δεν προχώρησε το σχέδιο. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2014 και στις 6 Ιανουαρίου 2016 ανακοίνωσαν στο X ότι εκείνη έφερε στον κόσμο τον γιο τους, τον Λεοπόλδο Ματία. Ο Τζίτζι και η Ιλάρια αρραβωνιάστηκαν το 2017 και μετά από 7 χρόνια παντρεύονται.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version