Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πραγματικός βράχος ο Σαλιμπά: Έστειλε τον Βάρντι μία ώρα νωρίτερα στη… σύνταξη! (vid)
Video Hμέρας

Πραγματικός βράχος ο Σαλιμπά: Έστειλε τον Βάρντι μία ώρα νωρίτερα στη… σύνταξη! (vid)

Ο Γουίλιαμ Σαλιμπά σε ακόμη ένα ματς της Άρσεναλ για φέτος έδειξε την κλάση, την ποιότητα και τη δύναμη που διαθέτει στο παιχνίδι του.

30.09.2024 | 10:21

Ο Γουίλιαμ Σαλιμπά είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Ίσως και το νούμερο ένα κατά πολλούς. Ο Γάλλος στόπερ μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και μάλιστα πολύ καλά. Από το να ξεκινήσει μία επίθεση της ομάδας του, όντας με την μπάλα χαμηλά στα πόδια, αλλά διαθέτει επίσης δύναμη και ταχύτητα για να περιορίζει τους αντίπαλους επιθετικούς. Τόσο στον αέρα, όσο και στο έδαφος.

Και όλα αυτά ενώ είναι ακόμα στην αρχή της καριέρας του. Από την άλλη ο Τζέιμι Βάρντι είναι ολοένα και πιο κοντά στη Δύση μιας σπουδαίας καριέρας που είχε μεγάλες και απίθανες στιγμές με τη φανέλα της Λέστερ. Ο Άγγλος στράικερ έχει ξεκινήσει δυνατά φέτος, όμως, κόντρα στο… βουνό της Άρσεναλ τα βρήκε μπαστούνια.

Ο Γουίλιαμ Σαλιμπά απέναντι στον Βάρντι είχε ένα εύκολο έργο και αρκετές φορές ήταν εκείνος που βγήκε πρώτος στην μπάλα και τον «έσβησε». Μάλιστα, σε μία από τις πιο διάσημες στιγμές της αναμέτρησης μεταξύ της Άρσεναλ με τη Λέστερ ο νεαρός στόπερ σχεδόν… γκρέμισε τον αντίπαλό του και του έδειξε ποιος κάνει κουμάντο στην περιοχή των Λονδρέζων.

Ναι, μεν το σύνολο του Μίκελ Αρτέτα δέχτηκε δύο γκολ αλλά σε κανένα εξ αυτών δεν φέρει ευθύνη ο Σαλιμπά και σε κανένα από αυτά δεν είχε άμεση ή έμμεση συμβολή ο Βάρντι.

Ιδού η φάση που δείχνει την υπεροχή που είχε ο Γουίλιαμ Σαλιμπά, κόντρα στον Τζέιμι Βάρντι:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version