Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προκλητικές δηλώσεις από Σιμεόνε: «Καλά να πάθει ο Κουρτουά έτσι όπως… πανηγύρισε»
Ατλέτικο Μαδρίτης

Προκλητικές δηλώσεις από Σιμεόνε: «Καλά να πάθει ο Κουρτουά έτσι όπως… πανηγύρισε»

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε μίλησε ανοιχτά για όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Ρεάλ για το πρωτάθλημα και τη διακοπή!

30.09.2024 | 10:52

O Ντιέγκο Σιμεόνε είναι από εκείνους τους προπονητές που δεν… μασάνε τα λόγια τους. Ο Αργεντινός τεχνικός ό,τι και αν έχει στο μυαλό του ή μέσα του θα το πει. Δεν χαρίζει τίποτα και σε κανέναν.

Αυτό έκανε και μετά το τέλος της εντός έδρας αναμέτρησης της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Ρεάλ για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι μεταξύ τους τη φετινή σεζόν.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ναι μεν στάθηκε, όπως ήταν λογικό και επόμενο, σε όλα όσα τράβηξαν το βλέμμα για τη διακοπή του αγώνα με τους φίλους της Ατλέτικο Μαδρίτης να μην δείχνουν το καλύτερο πρόσωπό τους. Από την άλλη επέρριψε ευθύνες στους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης -και συγκεκριμένα στον Κουρτουά- για τον τρόπο που πανηγύρισαν και γενικότερα προκάλεσαν τους «ροχιμπλάνκος».

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, μετά το ματς της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Κουρτουά:

«Όταν ο Κουρτουά ήταν παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης και είχαμε πάει στο “Μπερναμπέου” είχε δεχτεί μέχρι και αναπτήρες από τους οπαδούς της Ρεάλ. Μπορείς να πανηγυρίσεις ένα γκολ, όπως θες και όπως σου αρέσει. Όχι όμως μπροστά από τους αντίπαλους οπαδούς. Όχι, όμως κάνοντας διάφορες χειρονομίες και γενικά προκαλώντας τους.

Όταν ξεκινάς κάτι τέτοιο, τότε πρέπει να περιμένεις και τις ανάλογες αντιδράσεις και να καταλαβαίνεις τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας. Δεν λέω ότι οι φίλαθλοί μας δεν φέρουν καμία ευθύνη. Τέτοια πράγματα δεν είναι ωραίο να γίνονται σε κανένα γήπεδο. Αλλά σίγουρα το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχει η πλευρά του παίκτη σε τέτοιες περιπτώσεις», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version