Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μετράει αντίστροφα για την απόλυση ο Τεν Χαγκ – Οι δύο «τελικοί» που θα φέρουν αποφάσεις στη Γιουνάιτεντ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μετράει αντίστροφα για την απόλυση ο Τεν Χαγκ – Οι δύο «τελικοί» που θα φέρουν αποφάσεις στη Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται για το αναπόφευκτο! Να προχωρήσει στη σεζόν χωρίς τον Έρικ Τεν Χαγκ στην τεχνική της ηγεσία!

01.10.2024 | 10:29

«Καζάνι που βράζει» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Η νέα κάκιστη εμφάνιση και η 3αρα από την Τότεναμ στο Ολντ Τράφορντ την Κυριακή επανέφερε για τα καλά θέμα προπονητή στους «Κόκκινους Διαβόλους». Ο Έρικ Τεν Χαγκ βρίσκονται υπό μόνιμη αμφισβήτηση όμως τώρα τα πράγματα δείχνουν να είναι σε οριακό σημείο. Η υπομονή των οπαδών της Γιουνάιτεντ έχει εξαντληθεί  καθώς βλέπουν την ομάδα τους να εμφανίζεται όλο και χειρότερη στα παιχνίδια σε Αγγλία και Ευρώπη.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως το μέλλον του Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ζοφερό. Μπορεί ο ίδιος να υποστηρίζει με δηλώσεις του πως έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης όμως κάτι τέτοιο δε φαίνεται να ισχύει. Τις τελευταίες ημέρες ο έμπειρος τεχνικός χάνει ολοένα και περισσότερους συμμάχους. Τόσο από πλευράς διοίκησης όσο και από αυτή των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν το δυναμικό των «Κόκκινων Διαβόλων».

Διάβασε επίσης: Απίστευτη αποκάλυψη από Εβρά: «Κριστιάνο και Μπέιλ είχαν συμφωνήσει με Γιουνάιτεντ το 2013» (vid)

Πόρτο και Άστον Βίλα θα κρίνουν το μέλλον του Τεν Χαγκ στη Γιουνάιτεντ

Οι επόμενες ημέρες είναι κομβικές για τον Τεν Χαγκ! Τα παιχνίδια της Γιουνάιτεντ με την Πόρτο και την Άστον Βίλα αποτελούν «τελικοί» για τον Ολλανδό τεχνικό. Αν η Γιουνάιτεντ δεν καταφέρει να πάρει θετικά αποτελέσματα – αρκετά πιθανό βάσει δυναμικότητας των αντιπάλων – τότε η διοίκηση θα πάρει την απόφαση να απομακρύνει τον Τεν Χαγκ από τη τεχνική ηγεσία. Ήδη το όνομα του Σιμόνε Ιντζάκι της Ίντερ φιγουράρει στους επικρατέστερους αντικαταστάτες του!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version