Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μια «Ασπιρίνη» για τον πόνο της Μίλαν (vid)
Champions League

Μια «Ασπιρίνη» για τον πόνο της Μίλαν (vid)

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την Μπάγερ Λεβερκούζεν (1-0) κόντρα στην Μίλαν! 2 στα 2 οι «Ασπιρίνες» φέτος στο Champions League. Δύο ήττες οι «Ροσονέρι».

01.10.2024 | 23:54

Το ντέρμπι της βραδιάς ήταν υπόθεση… Τσάμπι Αλόνσο! Η Μπάγερ Λεβερκούζεν ήταν ανώτερη της Μίλαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δίκαια πήρε τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Ο Μπονιφάς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μενιάν, η Μίλαν προσπάθησε όμως δεν απέφυγε το χτύπημα της μοίρας. Δύο νίκες σε δύο ματς η Λεβερκούζεν. Στο μηδέν οι «Ροσονέρι» μετά από δύο αγώνες!

Το ματς

2η αγωνιστική της League Phase του Champions League και η Μπάγερ Λεβερκούζεν υποδέχθηκε στην BayArena την Μίλαν του Πάουλο Φονσέκα. To πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους. Οι «Ασπιρίνες» δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες όμως δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ. Κέρδισαν κατακράτος στις μονομαχίες, είχαν τη κατοχή της μπάλας όμως η Μίλαν με μαζική άμυνα κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν.

Όλα αυτά στα πρώτα 45′ καθώς στην επανάληψη ο ρυθμός άνοιξε περισσότερο και όλα έδειχναν πως αργά ή γρήγορα θα ερχόταν το γκολ για τη Λεβερκούζεν! Στο 51΄η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο βγήκε σωστά στην επίθεση, η μπάλα έφθασε στον Μπονιφάς και ο Νιγηριανός επιθετικός με μία επαφή την έστειλε στα δίχτυα του Μενιάν κάνοντας το 1-0. Από εκείνο το σημείο και έπειτα… ξύπνησε η Μίλαν. Οι «Ροσονέρι» πήραν μπάλα και προσπάθησαν να δημιουργήσουν τις συνθήκες για το γκολ της ισοφάρισης. Τελικά όμως τίποτα δεν άλλαξε! 1-0 νίκη για τη Λεβερκούζεν!




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version