Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ενρίκε μηδένισε τον Ντεμπελέ – «Δεν συμμορφώνεται! Χάνουμε και με αυτόν…»
Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Ενρίκε μηδένισε τον Ντεμπελέ – «Δεν συμμορφώνεται! Χάνουμε και με αυτόν…»

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν ξέσπασε με όσους του ασκούν κριτική για το ζήτημα με τον Οσμάν Ντεμπελέ!

01.10.2024 | 16:22

Η Παρί Σεν Ζερμέν δίνει ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και δύσκολο ματς για την δεύτερη αγωνιστική της τελικής φάσης του Champions League, καθώς θα αγωνιστεί στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ. Οι Γάλλοι θα δώσουν αυτήν την μάχη χωρίς τον Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής μετά από απόφαση του Λουίς Ενρίκε…

Ο Ντεμεπλέ κόπηκε μετά από πειθαρχικό παράπτωμα, με τον Ενρίκε να μην του χαρίζεται! Ωστόσο, ο προπονητής της Παρί δέχεται έντονη κριτική μετά από αυτήν του την απόφαση, όμως απάντησε με εκνευρισμό, τονίζοντας πως η Παρί δεν εξαρτάται μόνο από τον Γάλλο επιθετικό.

Μάλιστα, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους… όσον αφορά τα πειθαρχικά παραπτώματα, δείχνοντας πως δεν κολλάει σε ονόματα!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Φαίνεται ότι δεν χάσαμε ποτέ παιχνίδι με τον Ντεμπελέ… όχι, χάσαμε από Νιούκαστλ, Μίλαν, Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μπάρτσα εντός έδρας. Οπότε μην κάνετε λες και έγινε τίποτα συνταρακτικό», είπε ο Ισπανός προπονητής.

«Αν κάποιος δεν συμμορφώνεται με τους κανόνες της ομάδας, σημαίνει ότι δεν είναι έτοιμος για μια δύσκολη εβδομάδα όπως αυτή», ανέφερε ο Ενρίκε.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version