Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Εβρά εξέφρασε δημόσια τον μεγαλύτερο φόβο των φίλων της Γιουνάιτεντ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

O Εβρά εξέφρασε δημόσια τον μεγαλύτερο φόβο των φίλων της Γιουνάιτεντ!

Ο Πατρίς Εβρά πήρε θέση για όλα όσα συμβαίνουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το τελευταίο χρονικό διάστημα, ειδικά μετά την ήττα από την Τότεναμ.

01.10.2024 | 19:29

Ο Πατρίς Εβρά έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Γάλλος κατά των ημερών του έζησε μεγάλες στιγμές με την αγγλική ομάδα και κατέκτησε πολλούς και σημαντικούς τίτλους μαζί της.

Αυτό πλέον δεν συμβαίνει. Τουλάχιστον όχι τόσο συχνά, όπως τότε. Οι «κόκκινοι διάβολοι» εσχάτως ηττήθηκαν εντός έδρας από την Τότεναμ στο πρωτάθλημα με σκορ 3-0. Μάλιστα, αν ο Αντρέ Ονάνα δεν ήταν σε τόσο καλή βραδιά, τότε η ήττα τους θα είχε πολύ μεγαλύτερη έκταση.

Ο Πατρίς Εβρά μίλησε δημόσια για το πρόβλημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Έρικ Τεν Χαγκ. Σύμφωνα με τον παλαίμαχο αμυντικό θεωρεί ότι η ομάδα δεν πρόκειται να χάσει τα επόμενα ματς της με Πόρτο και Άστον Βίλα. Κάτι που θα δώσει ακόμη περισσότερο χρόνο στον Ολλανδό προπονητή που ούτε τώρα θα αποχωρήσει από τον πάγκο του συλλόγου.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Πατρίς Εβρά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Έρικ Τεν Χαγκ:

«Φαίνεται ότι θα λέμε για πολύ καιρό την ατάκα ότι: “Αν χάσει τα επόμενα δύο ματς, τότε θα φύγει από την ομάδα”. Αλλά λόγω της εμπειρίας μου έχω δει ότι κάθε φορά που το λέμε αυτό κάτι γίνεται και τότε η Γιουνάιτεντ νικάει τα επόμενα δύο παιχνίδια και στο τέλος δεν πάει πουθενά.

Οπότε δεν έχω καθόλου άγχος…», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version