Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Όλη η ελίτ της Ευρώπης στα… πόδια του «διαμαντιού» της Βραζιλίας
Premier League

Όλη η ελίτ της Ευρώπης στα… πόδια του «διαμαντιού» της Βραζιλίας

Η Παλμέιρας ετοιμάζεται να μοσχοπουλήσει ένα ακόμη μεγάλο ταλέντο της!

01.10.2024 | 09:58

Μπορεί να βρισκόμαστε σε πλήρη αγωνιστική δράση όμως τα μεταγραφικά σενάρια δε σταματούν ποτέ! Οι μεγάλες ποδοσφαιρικές δυνάμεις της Ευρώπης… σκανάρουν τον ποδοσφαιρικό πλανήτη αναζητώντας καθημερινά αυτό το κάτι που θα ανεβάσει επίπεδο τα σύνολά τους. Κάθε νέο ταλεντάκι που «ξεπηδάει» μπαίνει αυτομάτως στο μικροσκόπιο των κορυφαίων σκάουτερς και κατ’ επέκταση στις μεταγραφικές λίστες των κορυφαίων συλλόγων.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τους τελευταίους μήνες τα ρεπορτάζ από τη Βραζιλία «βουίζουν» αναφέροντας διαρκώς ένα συγκεκριμένο όνομα. Αυτό του 18χρονου ποδοσφαιριστή της Παλμέιρας, Βίτορ Ρέις. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις πληθωρικές του εμφανίσεις με τη βραζιλιάνικη ομάδα στις εμφανίσεις της στις εγχώριες διοργανώσεις.

Διάβασε επίσης: Χειμερινή… τορπίλη με αστέρι της Μπαρτσελόνα ετοιμάζει η Μάντσεστερ Σίτι

«Χαλασμός» για τα μάτια του Ρέις

Η ισπανική TheAthletic υποστηρίζει πως ο μικρός μετρά αντίστροφα για το ταξίδι του στην Ευρώπη. Μεγάλες ποδοσφαιρικές δυνάμεις όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Άρσεναλ και η Τσέλσι έχουν εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον τους στην Παλμέιρας για τον Ρέις και σύντομα θα προχωρήσουν με επίσημες προτάσεις προς τον βραζιλιάνικο σύλλογο. Όλοι μιλούν για έναν ποδοσφαιριστή που έχει το ταλέντο αλλά και την προσωπικότητα για να κάνει σπουδαία καριέρα στο κορυφαίο επίπεδο. Πιθανότατα τον Γενάρη μία από τις τρεις παραπάνω υποψήφιες θα κάνει το επόμενο βήμα και θα έρθει σε συμφωνία τόσο με την πλευρά του Ρέις όσο με την Παλμέιρας.

Η αξία του 18χρονου αυτή τη στιγμή υπολογίζεται στα 20 εκατομμύρια ευρώ. Το συμβόλαιό του με την Παλμέιρας έχει διάρκεια μέχρι το φινάλε του 2028.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version