Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου πήγε να… ξεκάνει με τάκλιν τον Κομπανί! (vid)
Μπάγερν Μονάχου

Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου πήγε να… ξεκάνει με τάκλιν τον Κομπανί! (vid)

Ο Βινσέντ Κομπανί φαίνεται πως τα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο με τους παίκτες της Μπάγερν Μονάχου όσο περνάει ο καιρός!

01.10.2024 | 20:50

Στην Μπάγερν Μονάχου τα πράγματα έχουν ξεκινήσει να αλλάζουν. Αργά, αλλά σταθερά. Φέτος όλα δείχνουν ότι οι Βαυαροί όχι μόνο μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, αλλά να πάρουν και τα κατάλληλα αποτελέσματα.

Οι παίκτες της γερμανικής ομάδας έχουν εξαιρετικές σχέσεις με τον προπονητή του συλλόγου, Βινσέντ Κομπανί. Ο Βέλγος τεχνικός ναι μεν είναι αυστηρός και του αρέσει η πειθαρχία. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να πάει κοντά στους παίκτες του και να έχουν ένα πολύ καλό κλίμα στις προπονήσεις της ομάδας.

Η Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Champions League επικράτησε εύκολα εντός έδρας με σκορ 9-2 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Όλοι πλέον ετοιμάζονται για το δεύτερο ματς. Όμως, πριν συμβεί αυτό σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις ο Κομπανί έπρεπε να αποφύγει ένα τάκλιν που του έκαναν.

Ο ίδιος δεν έδειξε να έχει νεύρα. Κυρίως τον ένοιαζε η… τεχνική του τάκλιν και ότι γιατί δεν τον βρήκε ο παίκτης!

Σπουδαίος!

Ιδού το κλίμα στις τάξεις της Μπάγερν Μονάχου και το τάκλιν που έγινε στον Βινσέντ Κομπανί:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version