Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Podcast: Modern football και νέοι κανόνες…Γιατί λατρεύουμε να τα μισούμε
Γραφικοί παλαιάς κοπής

Podcast: Modern football και νέοι κανόνες…Γιατί λατρεύουμε να τα μισούμε

Οι νέοι και αυστηρότεροι κανονισμοί του ποδοσφαίρου έχουν προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις.

01.10.2024 | 11:38
Το ποδόσφαιρο αλλάζει. Είναι λογικό. Είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Ένα κομμάτι της κοινωνίας και δεν γίνεται να μην την ακολουθήσει. Σε μερικές περιπτώσεις να την ξεπεράσει κιόλας. Πλέον τα ματς είναι ολοένα και πιο πολλά.

Οι κύριοι πρωταγωνιστές του -οι ποδοσφαιριστές δηλαδή- νιώθουν ότι δεν αντέχουν άλλο. Ότι θα σπάσουν. Θα λυγίσουν. Όχι μόνο σωματικά, αλλά και πνευματικά.

Το ποδόσφαιρο γίνεται πιο φτωχό από άποψη θεάματος και αυτό δεν απασχολεί αυτούς που πρέπει από την ώρα και τη στιγμή που οι τσέπες τους γίνονται ολοένα και πιο πλούσιες. Από την άλλη μπαίνουν νέοι κανόνες. Νέα… έθιμα που τείνουν να κάνουν ένα άθλημα γεμάτο συναισθήματα και εντάσεις ένα άθλημα με 22 ρομπότ.

Ο Γιάννης Σταθόπουλος και ο Θέμης Λιουδάκης μιλάνε για τους νέους κανόνες (εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου) που έχουν κάνει το ποδόσφαιρο να αλλάξει δραματικά και όχι για καλό και γιατί πλέον ολοένα και περισσότεροι είναι απέναντί του!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version