Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
SPORT: Η Μπαρτσελόνα βρήκε (χωρίς να χαλάσει ευρώ) τον διάδοχο του Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα

SPORT: Η Μπαρτσελόνα βρήκε (χωρίς να χαλάσει ευρώ) τον διάδοχο του Λεβαντόφσκι

Αν το πετύχει αυτό η Μπαρτσελόνα τότε θα μιλάμε για μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση!

01.10.2024 | 13:43

Όσα χρόνια κι αν περάσουν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα είναι μια σταθερή αξία! Μια ασταμάτητη μηχανή γκολ! Ο Πολωνός βαδίζει αισίως το 37ο έτος της ηλικίας του όμως συνεχίζει κανονικότατα να πρωταγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο τιμώντας με το παραπάνω το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα. Και φέτος όπως τις προηγούμενες δύο σεζόν είναι ο μπροστάρης της επιθετικής γραμμής των Καταλανών, ο παίκτης που βάζει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και χαρίζει νίκες στους «μπλαουγκράνα».

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάποια στιγμή όμως το πλήρωμα του χρόνου θα έρθει και φυσιολογικά θα πάρει τον Λεβαντόφσκι. Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα ιδανικά θέλει να προλάβει αυτή τη στιγμή και να δημιουργήσει τις συνθήκες για την αναπλήρωση του τεράστιου κενού που θα δημιουργήσει η πιθανή αποχώρηση του 36χρονου φορ.

Διάβασε επίσης: Τέλος εποχής: Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Αντρές Ινιέστα

Η Μπαρτσελόνα «φλερτάρει» με τον Τζόναθαν Ντέιβιντ της Λιλ

Λαπόρτα και Φλικ αναζητούν τον διάδοχο του Πολωνού! Η καταλανική SPORT με σημερινό της ρεπορτάζ αποκαλύπτει ένα από τα ονόματα που… παίζουν πολύ δυνατά για τους «μπλαουγκράνα» το επόμενο καλοκαίρι. Πρόκειται για τον επιθετικό της Λιλ, Τζόναθαν Ντέιβιντ. Την σταθερή αξία των τελευταίων ετών στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Ο Καναδός φορ έχει ξεκινήσει «καυτός» και τη φετινή σεζόν μετρώντας πέντε γκολ στο Σαμπιονά. Το καλό για την Μπαρτσελόνα είναι πως ο ταλαντούχος επιθετικός βαδίζει στην τελευταία σεζόν του συμβολαίου του με τους «λιλουά». Αυτό σημαίνει πως η Μπαρτσελόνα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή χωρίς να χαλάσει ούτε ένα ευρώ! Εξαιρετική επιλογή!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version