Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τέλος εποχής: Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Αντρές Ινιέστα
Μπαρτσελόνα

Τέλος εποχής: Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Αντρές Ινιέστα

Με μια όμορφη ανάρτηση στο Instagram ο Αντρές Ινιέστα προαναγγέλλει το τέλος της σπουδαίας του διαδρομής στο ποδόσφαιρο!

01.10.2024 | 11:18

Όλα τα ωραία έχουν και ένα τέλος! Η μαγική διαδρομή του Αντρές Ινιέστα στο ποδόσφαιρο και στο κορυφαίο επίπεδο σταματά εδώ. Ο 40χρονος αποφάσισε όπως ο ίδιος αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης μέσω ανάρτησής του στο Instagram να κρεμάσει τα παπούτσια του. Να ολοκληρώσει τη σπουδαία ποδοσφαιρική του καριέρα.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ισπανός αστέρας επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Relevo, το οποίο ήρθε στο φως λίγα λεπτά πριν την ανάρτηση του ίδιου στο Instagram! Το επίσημο τέλος θα έρθει στις 8 του Οκτώβρη, με τον Ινιέστα να ετοιμάζει πιθανόν ένα όμορφο λόγο στον οποίο θα ευχαριστήσει τους πάντες όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του ως ποδοσφαιριστής.

H ανάρτηση του Αντρές Ινιέστα

Η παρουσία του στα γήπεδα ξεκίνησε από την Αλμπαθέτε, ενώ ακολούθησε μια μακρά και άκρως επιτυχημένη πορεία στην Μπαρτσελόνα με την οποία κατέγραψε συνολικά 728 συμμετοχές σκοράροντας 57 τέρματα και μοιράζοντας 135 ασίστ. Με τα «μπλαουγκράνα» κατέκτησε κυριολεκτικά… τα πάντα (4 Champions League, 3 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 9 πρωταθλήματα, Σούπερ Καπ Ευρώπης, 6 Κόπα ντελ Ρέι και 7 Σούπερ Καπ Ισπανίας).

Φυσικά ήταν μέλος της εθνικής Ισπανίας, η οποία από το 2008 μέχρι και το 2012 κατέκτησε δυο Euro και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, όντας μάλιστα ο σκόρερ στον τελικό του 2010 στο Γιοχάνεσμπουργκ απέναντι στην Ολλανδία. Ο Ινιέστα αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα το 2018, μετακομίζοντας στην Ιαπωνία για τη Βίσελ Κόμπε, ενώ το 2023 φόρεσε τη φανέλα και της Emirates Club από την οποία αποχώρησε τον Ιούλιο του 2024, παραμένοντας αδρανής ποδοσφαιρικά μέχρι σήμερα, όπου και έλαβε την απόφαση του να αποσυρθεί

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version