Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Χειμερινή… τορπίλη με αστέρι της Μπαρτσελόνα ετοιμάζει η Μάντσεστερ Σίτι
Μάντσεστερ Σίτι

Χειμερινή… τορπίλη με αστέρι της Μπαρτσελόνα ετοιμάζει η Μάντσεστερ Σίτι

Ο Γκουαρντιόλα ψάχνει απεγνωσμένα τον ποδοσφαιριστή που θα πάρει τη θέση του τραυματία Ρόντρι στην ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι.

01.10.2024 | 09:23

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ξέρει πολύ καλά πως η απουσία του Ρόντρι παίζει καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας του. Ο σοβαρός τραυματισμός του Ισπανού μέσου τον θέτει εκτός μάχης μέχρι το φινάλε της σεζόν. Η Μάντσεστερ Σίτι ουσιαστικά με την απώλεια του Ρόντρι είναι κομμένη στα δύο. Χάνει ίσως τον σημαντικότερο ποδοσφαιριστή του ρόστερ της και ουδείς στο «οπλοστάσιο» της μπορεί να τον καλύψει επάξια.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Αγγλίας εργάζονται καθημερινά με στόχο την εύρεση του παίκτη που θα μπει στα… παπούτσια του Ισπανού χαφ. Ψάχνουν τον μέσο που θα έρθει τον χειμώνα και θα πάρει φανέλα βασικού… σπίτι του. Τα υποψήφια ονόματα διαδέχονται το ένα το άλλο στα ρεπορτάζ με τη λίστα του Πεπ Γκουαρντιόλα να μεγαλώνει συνεχώς.

Διάβασε επίσης: «Επιτέθηκε» σε διαιτητή ο Μέσι: «Είσαι ένας κακός κ@ργ@@λ@ς»

Έντονο το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι στον Ντε Γιονγκ

To ισπανικό Fichajes σήμερα με δημοσίευμά του φέρνει στο φως ένα αρκετά πιθανό σενάριο. Κατά το ρεπορτάζ, η Μάντσεστερ Σίτι ενδιαφέρεται σοβαρά για την απόκτηση του μέσου της Μπαρτσελόνα, Φρένκι Ντε Γιονγκ. Ο Γκουαρντιόλα πιστεύει πως ο Ολλανδός αστέρας είναι ο καταλληλότερος αυτή τη χρονική στιγμή για να πάρει τη θέση του Ρόντρι στην ενδεκάδα των «Πολιτών». 

Το συμβόλαιο του 27χρονου με τους Καταλανούς έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Δύο χρόνια τώρα το όνομα του Ντε Γιονγκ πρωταγωνιστεί σε μεταγραφικά σενάρια. Ίσως τώρα να είναι η κατάλληλη στιγμή οι δρόμοι της Μπαρτσελόνα και του παίκτη να χωρίσουν, με τους Καταλανούς να σπρώχνουν πολλές φορές τον παίκτη προς την έξοδο.

Όταν σε ζητά η Μάντσεστερ Σίτι και ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι δύσκολο να πεις όχι!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version