Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έγραψε ιστορία ο Αντεγιέμι – Περιζήτητος ο παιχταράς της Ντόρτμουντ (vid)
Champions League

Έγραψε ιστορία ο Αντεγιέμι – Περιζήτητος ο παιχταράς της Ντόρτμουντ (vid)

Σπουδαία επιτεύγματα από τον ταλαντούχο επιθετικό της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Καρίμ Αντεγιέμι.

02.10.2024 | 09:51

Μια Μπορούσια Ντόρτμουντ… όνειρο το βράδυ της Τρίτης στο Ιντούνα Παρκ! Οι Βεστφαλοί μετά το εύκολο «διπλό» επί της Κλαμπ Μπριζ στην πρεμιέρα της League Phase του Champions League συνέχισαν τις υψηλές πτήσεις διαλύοντας την Σέλτικ με εκκωφαντικό τρόπο. Η γερμανική ομάδα επιβλήθηκε των Σκωτσέζων με 7-1 έχοντας σε μεγάλη ημέρα όλα τα «όπλα» της. Περισσότερο όλων όμως τον 22χρονο Καρίμ Αντεγιέμι.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο ταλαντούχος επιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης καθώς σημείωσε τα τρία από τα επτά τέρματα της ομάδας του ενώ συνέβαλε με την ασίστ του στην επίτευξη ενός ακόμη. Ο Αντεγιέμι πραγματοποιεί εξαιρετική εκκίνηση στη σεζόν σκοράροντας και δημιουργώντας σχεδόν σε κάθε παιχνίδι της Ντόρτμουντ. Κεφαλαιοποιεί την ήδη ανοδική περσινή του πορεία κάνοντας φέτος το βήμα παραπάνω.

Διάβασε επίσης: Μαγικά και θεϊκά πράγματα από την Ντόρτμουντ: Ακόμα… σκοράρει! (vids)

Σπουδαία πράγματα από τον Καρίμ Αντεγιέμι

Η χθεσινή επίδοση του χαρίζει μια σπουδαία διάκριση. Ο Αντεγιέμι όπως αποκαλύπτουν τα στατιστικά είναι ο πρώτος Γερμανός ποδοσφαιριστής στην ιστορία που καταφέρνει να σκοράρει δέκα τέρματα σε επίπεδο Champions League και είναι μικρότερος από 23 ετών. Κανείς άλλος δεν έχει καταγράψει τέτοια επίδοση!

 


Ο νεαρός επιθετικός της Ντόρτμουντ μοιραία τους τελευταίους μήνες έχει βρεθεί στο στόχαστρο ουκ ολίγων ομάδων της Αγγλίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας. Οι Βεστφαλοί ωστόσο δεν έχουν λόγο να ανησυχούν καθώς είναι αυτοί που έχουν το πάνω χέρι σε όποια διαπραγμάτευση. Δεσμεύουν το ποδοσφαιρικό μέλλον του Αντεγιέμι μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version